2012-11-10 10:58:07
Φωτογραφία για Ο Άγιος Μηνάς ... καθάρισε το Ηράκλειο
Ο θυμόσοφος λαός λέει «και ο Θεός να βάλει το χέρι του». Στην περίπτωση του Ηρακλείου 

χεράκι ... βοηθείας έβαλε ο Άγιος προστάτης της πόλης. Δύο 24ωρα πριν τον εορτασμό του Αγίου Μηνά, πολιούχου του Ηρακλείου... οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα βγήκαν στους δρόμους και προχώρησαν μετά από τέσσερις ημέρες απεργίας στην αποκομιδή των απορριμμάτων. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να ... παρακάμψουν την απεργία του κλάδου ώστε οι εορταστικές εκδηλώσεις του πολιούχου του Ηρακλείου να μην γίνουν σε κλοιό σκουπιδιών.

Έτσι ο Καβαλάρης προστάτης Άγιος της πόλης με τη γιορτή του την Κυριακή ... έσωσε το Ηράκλειο από το τσουνάμι των σκουπιδιών! Χθες, μετά τα μεσάνυχτα, τα συνεργεία καθαριότητας βγήκαν στους δρόμους με όλες τις δυνάμεις τους έτσι ώστε να μαζέψουν τους σωρούς των σκουπιδιών που είχαν συσσωρευτεί παντού.

Από το πρωί το ιστορικό κέντρο έχει επανέλθει (σχεδόν) σε φυσιολογικούς ρυθμούς και εικόνες καθώς οι εργαζόμενοι έδωσαν στην κυριολεξία ολονύχτια μάχη με τους 800 χιλιάδες τόννους που είχαν σκορπίσει με τον αέρα σε κάθε γωνιά της πόλης. Σημειώνεται πάντως, πως αν ο κλάδος από τη Δευτέρα αποφασίσει νέο κύκλο κινητοποιήσεων, τότε οι εργαζόμενοι στο δήμο Ηρακλείου θα επανακαθορίσουν τη στάση τους.

 

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ