2012-11-10 12:25:03
Φωτογραφία για Ο Ι. Μιχελογιαννάκης για την συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα
από το Γραφείο Τύπου

Σε συνέντευξη που έδωσε ο βουλευτής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης σε ραδιοφωνικό σταθμό, όσον αφορά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. Τσίπρα, ανέφερε ότι... ζήτησε αυτή τη συνάντηση επειδή θεωρεί ότι δυστυχώς μετά την ψήφιση του Μνημονίου ΙΙΙ θα ακολουθήσει πορεία πλήρους εξαθλίωσης του έλληνα πολίτη.

Συζήτησαν την ανάγκη, με κεντρικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, να ενεργοποιηθούν όλες οι προοδευτικές αριστερές δυνάμεις του τόπου μας προς την κατεύθυνση ενός ενιαίου ευρωπαϊκού-πατριωτικού-αντιμνημονιακού κοινωνικού μετώπου.

Συζήτησαν την ανάγκη για ένα σχέδιο απάλυνσης του κοινωνικού πόνου, που δυστυχώς θα είναι απαραίτητο από δω και πέρα.

Συζήτησαν την ανάγκη για ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, με ένα νέο αναπτυξιακό-παραγωγικό μοντέλο που θα έχει στόχο την επανακατανομή του πλούτου και τη δίκαιη κατανομή βαρών των πολιτών.

Συζήτησαν την ανάγκη για εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, η οποία είναι απαραίτητη όσο ποτέ άλλοτε.

Η ειρηνική και μαζική συμμετοχή των πολιτών στη διαμόρφωση ενός κινήματος, με στόχο τον δημοκρατικό σοσιαλισμό, είναι προαπαιτούμενο.

Τέλος, ο βουλευτής δήλωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ότι είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει-βοηθήσει στην κάθε προσπάθεια ανατροπής του παλιού και του σάπιου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ