2012-11-10 12:24:02
Φωτογραφία για Αχαΐα: Σήμερα στο ελαιοτριβείο Σελιανιτίκων η 2η γιορτή ελιάς και λαδιού
O Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων διοργανώνει τη 2η Γιορτή ελιάς και λαδιού με θέμα «Ελιά, πηγή Υγείας», αυτό το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 7.30μ.μ. στο Ελαιοτριβείο Σελιανιτίκων με συνδιοργανωτές, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Σελιανιτίκων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Σελιανιτίκων, με σκοπό την ψυχαγωγία των κατοίκων της περιοχής και την ανάδειξη του ελαιοτριβείου των Σελιανιτίκων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την έναρξη της ελαιοκομικής περιόδου και με την οικονομική ενίσχυση του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Γονέων της περιοχής.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει χορούς από τη «Χορευτική Στέγη» του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Σελιανιτίκων, Λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική, δωρεάν μπουφέ με παραδοσιακά φαγητά & γλυκά, λαχειοφόρο αγορά και παραδοσιακούς λουκουμάδες.

Χορηγοί: Παραγωγοί κρασιού Δημόπουλος Π. (Σελιανίτικα), Πληθάκης Α. (Νερατζιές), Delicatessen Τασία Γκραικιώτου (Αίγιο), Καφενείο Χ. Ευσταθίου (Σελιανίτικα), Ψιλικά Ν. Ασημακόπουλος. (Σελιανίτικα).


Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όπως σημειώνουν τα μέλη του συλλόγου ύστερα από την περσινή επιτυχημένη εκδήλωση που η επιτυχία της οφείλεται στην εθελοντική προσφορά και το κέφι των κατοίκων της περιοχής, πράγμα που εκθειάστηκε από τον τοπικό τύπο και τα δημόσια πρόσωπα για το υψηλό ηθικό και την ανιδιοτέλεια της προσφορά τους σε μια δύσκολη εποχή για όλους, επαναλαμβάνουμε την εκδήλωση με τη βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθούν και φέτος όλοι.

Σκοπός είναι να συνεχίσουμε να ζούμε με ποιότητα και πολιτισμό, παρά τα προβλήματα της εποχής, τα οποία δεν αγνοούμε, αλλά τα περνάμε όλοι μαζί με αισιοδοξία όπως έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά μας αλλά και στους εαυτούς μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο άνθρωπος που χρωστάει 6 δισ.
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο άνθρωπος που χρωστάει 6 δισ.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ