2012-11-10 12:52:54
Φωτογραφία για Η επένδυση θωρακίζεται με γνώστες του αντικειμένου
Ο Γκέρμαν Τστιστιάκοφ εδώ και μια εβδομάδα έχει κατασκηνώσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σε πρώτη φάση ενημερώνεται για τα πάντα σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του. Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη με ένα και μόνο στόχο: να προφυλάξει την επένδυση του ομογενή επιχειρηματία και αυτό πρέπει να αναδείξουμε. Για να το ξεκαθαρίσουμε είναι ότι ΚΑΛΥΤΕΡΟ θα μπορούσε να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης.

Γιατί μια επένδυση "θωρακίζεται" και έχει τύχες να πετύχει μόνο αν αυτός που βάζει τα χρήματα του βάζει σε καίρια πόστα ανθρώπους που είναι γνώστες του αντικειμένου και όχι ανθρώπους που στην ΚΑΣΙΔΑ του ΠΑΟΚ μαθαίνουν.

Πολλά γράφονται για καπέλωμα του Βρύζα και του Γεωργιάδη και αυτό κάποιοι προσπαθούν να αναδείξουν στην όλη υπόθεση. Αφήνουν δηλαδή στην άκρη πώς επιτέλους στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έρχεται ένας άνθρωπος ΜΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, ένας άνθρωπος που έχει ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ και γνωρίζει από οργάνωση μιας επαγγελματικής ομάδας.


Αυτοί ξεχνούν ότι ο Σαββίδης ΔΗΜΟΣΙΑ είχε πει ότι ΟΛΟΙ κρίνονται. Πλέον πρέπει  να πάρουμε όλοι ένα πράγμα χαμπάρι: καμμιά θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν χαρίζεται και καμμιά θέση στην ΠΑΕ δεν αδειάζει μόνο αν το θελήσει αυτός που την έχει. Από την στιγμή που υπάρχει αφεντικό στην ομάδα. που ΔΕΝ διαχειρίζεται τα χρήματα του κόσμου ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ήταν ΧΡΗΣΙΜΟ να υπάρξει μια τέτοια εξέλιξη. Δυο άνθρωποι του Σαββίδη, η Γκοντσάρεβα σε ότι αφορά τα οικονομικά και ο Τσιστιάκοφ σε ότι αφορά την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος μπορούν να ΔΙΔΑΞΟΥΝ πράγματα σε αυτούς που είναι στα γραφεία της ΠΑΕ και στην ομάδα. Στο χέρι τους είναι. Αν τους βλέπουν ως... αντιπάλους, τότε είναι δεδομένο ότι μετρούν μέρες.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ