2012-11-10 14:20:03
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Η κρίση στη σχέση τους, το ταξίδι και η ένταση!
Λογικό είναι σ΄ένα τόσο ερωτευμένο ζευγάρι να υπάρχουν εντάσεις. Ειδικά όταν η σχέση αυτή είναι στα άκρα. Όταν απο τις τριάντα μέρες του μήνα…τις είκοσι είναι στα κάγκελα και τις δέκα στον παράδεισο είναι απολύτως αναμενόμενο να υπάρχουν εντάσεις. Αλλά στο τέλος τι μένει; Το έντονο.

Η Ελένη ξέρει καλά να κρύβει τα της προσωπικής ζωής της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πώς ακόμη και το Δελτίο Τύπου του χωρισμού της με τον Λάτσιο το έστειλε Παρασκευή βράδυ. Ήθελε να ξεφύγει απο τα κυριακάτικα φύλλα. Ωστόσο δεν υπολόγισε τη δύναμη του Διαδικτύου. Και το γράφω διότι για μια ακόμη βδομάδα την είδατε να μαζεύει χοντρές πιπεριές απο τον μπαξέ στην Άνδρο και να δίνει την εντύπωση της ιδανικής χωρισμένης μάνας με σύντροφο και τρία παιδιά απο τον δεύτερο γάμο.

Η αλήθεια είναι πώς μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα το ζευγάρι πέρασε αναταράξεις στη σχέση του καθώς είχαν προγραμματίσει ταξιδάκι μετά απο αυτό στην Ορεινή Κορινθία, το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ. Κι επειδή ο Ματέο είναι λίγο παραπάνω χαλαρός απο το κανονικό πειράχτηκε. Ήταν και το φόρτωμα και η πίεση με τα νούμερα τον ανταγωνισμό, την καταπίεση απο την Ελενίτσα…ε δεν ήθελε και πολύ.


Ο ξενοδόχος πήρε το καράβι και επέστρεψε στην Άνδρο. Για δυο μέρες «χάθηκε». Και το πιο σημαντικό; Υποχρέωσε την παρουσιάστρια-όπως λένε κάποιοι κακεντρεχείς κοινοί φίλοι τους-να κατέβει απο τον θρόνο της και να του ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της. Έτσι είναι. Κάποιοι άλλοι έχουν προτεραιότητες ουσιαστικές και κάποιοι άλλοι τα ταξίδια.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προγνωστικά Σαββάτου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προγνωστικά Σαββάτου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ