2012-11-10 15:03:27
Φωτογραφία για Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν αυτά τα πράγματα!
Δείτε τα 3 πιο περίεργα και αηδιαστικά ποτά που υπάρχουν..

Αν νομίζετε ότι το πιο περίεργο ποτό που έχετε δει στη ζωή σας είναι η βανίλια υποβρύχιο, η παρούσα είδηση έρχεται να σας διαφωτίσει και να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στον κόσμο του αλκοόλ.

Ό,τι ποτό κι αν έχετε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, όσο κι αν πιστεύετε ότι είστε «ψημένοι» κι ενημερωμένοι στο θέμα του αλκοόλ, σίγουρα δεν έχετε πιει μπίρα-πίτσα ή βότκα με σκορπιό!! Βότκα με σκορπιό, Αγγλία

Κάποιοι την πίνουν με πάγο, άλλοι με... σκορπιό, όπως και να 'χει πάντως, ο άνθρωπος δεν σταματά να επινοεί ιδέες για να βασανίσει κι άλλο το ζωικό βασίλειο.

Κι ενώ πολλοί περιμένετε η βότκα με γαρνιτούρα έναν μικρό σκορπιό να αποτελεί το τοπικό έθιμο της Ταϊλάνδης ή της Κίνας, πέσατε έξω, αφού αυτό συμβαίνει στην Αγγλία όπου - ναι, είναι αλήθεια - παράγεται και εμφιαλώνεται βότκα με σκορπιό μέσα στο μπουκάλι, ο οποίος ανατράφηκε υπό συγκεκριμένες συνθήκες - δεν είναι άγριος.


Κάποιοι υποστηρίζουν ότι αυτού του είδους η βότκα αποτελεί το απόλυτο σφηνάκι κι ότι κερνώντας το θα εντυπωσιαστούν οι πάντες, ενώ συμβουλεύουν να τοποθετείται και ένας σκορπιός σαν γαρνιτούρα. Δεν είμαστε σίγουροι, όμως, ότι το ραντεβού σας θα βρει το ίδιο χαριτωμένο έναν σκορπιό στη θέση μιας φέτας λεμονιού...

Κρασί ποντικών, Κίνα

Η αλήθεια είναι ότι η Κίνα πλέον δεν μας εκπλήσσει στις γαστριμαργικές της επινοήσεις.

Η πρωτοφανής αυτή ιδέα ουσιαστικά προστάζει να πνίξουν μια ολόκληρη οικογένεια μωρών-ποντικιών σε ένα βαρέλι γεμάτο κρασί και να τα αφήσουν για ένα χρόνο να ζυμωθούν.

Προς έκπληξη όλων, οι ειδικοί αναφέρουν ότι όλη αυτή η διεργασία δεν μυρίζει - ούτε, όμως, έχει ιδιαίτερα καλή γεύση- ενώ μπορεί να θεραπεύσει προβλήματα στο συκώτι, την επιδερμίδα, όπως και το αναπνευστικό.

Κρασί φιδιού, Βιετνάμ

Το συγκεκριμένο κρασί παράγεται εμποτίζοντας ένα ολόκληρο φίδι σε κρασί ρυζιού ή αιθυλική αλκοόλη και μάλιστα έχει και οφέλη για την υγεία, αφού οι ειδικοί αναφέρουν ότι μπορεί να γιατρέψει διάφορες παθήσεις, από την... φαλάκρα μέχρι την ανικανότητα (κυρίως λόγω των ιδιοτήτων του φιδιού, στις οποίες πιστεύουν πολύ στην Νοτιοανατολική Ασία).

Το Χωριό του φιδιού, μια περιοχή με εστιατόρια και μπαρ στο Ανόι, προσφέρει μάλιστα στους τουρίστες την ευκαιρία να το δοκιμάσουν φρέσκο-φρέσκο, καθώς το ετοιμάζουν μπροστά τους, ενώ μετά μπορούν να συνεχίσουν και με το υπόλοιπο φίδι - ξέρετε, μπριζόλα φιδιού, δέρμα κ.λ.π.

ΠΗΓΗ: kamikaze.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ