2012-11-10 15:14:07
Φωτογραφία για ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ : ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ;
Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε για μία ακόμα φορά ο Χρήστος Δημόπουλος, για τη διαφορά που έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα Ο Δημόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο ΦΩΣ, όπου μίλησε για τον γιο του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα τον πάει σώνει και καλά στον Παναθηναϊκό! Παράλληλα, τονίζει ότι ο Πανιώνιος δεν έχει πολύ κατώτερους παίκτες από το «τριφύλλι», αναφέρθηκε στον Φερέιρα και τόνισε ότι Κατσουράνης και Καραγκούνης χρειάζονταν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

Θα μιλήσουμε πάλι; Πώς τα είδες;

«Τι να δω. Εγώ σέβομαι τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σέβομαι και τον κόσμο όλων των ομάδων, δεν μπορώ να λέω ψέματα. Ο 'φονιάς' λέει τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμα και για την ομάδα μου, τον Πανηλειακό. Όσα είχα πει από την αρχή της σεζόν και για τον Παναθηναϊκό και για τον Πανηλειακό βγήκαν. Και με είχαν κατηγορήσει ορισμένοι τότε γιατί βγήκα και μίλησα στο ΦΩΣ. Παναθηναϊκός είμαι, αλλά την αλήθεια θα λέω, δεν μπορώ να κοροϊδεύω.»


Έμαθα ότι έχεις ένα γιο που είναι αστέρι. Δεν μου το είχε πει.

«Θα το πω πρώτη φορά. Ο γιος μου είναι 17 χρονών, πάει στο λύκειο ακόμα, αλλά είναι παικταράς, ύψος 1.95. Είναι επιθετικός χαφ. Στον Ηρακλή Πύργου τον έχω. Παικτάρα, τον έχουν δει και Ολυμπιακοί και έχουν πάθει πλάκα».

Το μικρό του όνομα;

«Νίκος».

Το έχει το γονίδιο φαίνεται. Αφού ήσουν και εσύ και ο αδελφός σου ο Θανάσης καλοί παίκτες.

«Και ο ανιψιός μου, που είναι πιο μεγάλος, παίζει σέντερ φορ στον Πανηλειακό. Νίκος και αυτός. Όμως ο γιος μου, ο 17χρονος που πάει λύκειο ακόμα, είναι εργαλείο μεγάλο... Και νομίζουν ότι θα τον πάω σώνει και ντε στον Παναθηναϊκό. Το ποδόσφαιρο το ξέρω, θα τον πάω όπου είναι καλύτερα για αυτόν, δεν έχω περιορισμό για καμία ομάδα».

Δηλαδή και στον Ολυμπιακό;

«Αν ήταν καλύτερα για το παιδί να πάει στον Ολυμπιακό, γιατί να μην πήγαινε;»

Πώς τον είδες τον Παναθηναϊκό με τη Λάτσιο;

«Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Με τη δεύτερη ομάδα της έπαιζε η Λάτσιο, αλλά έφαγε τρία γκολ με κάτω τα χέρια. Ακόμα και η δεύτερη ομάδα της Λάτσιο είχε καλύτερους παίκτες από τους βασικούς του Παναθηναϊκού».

Ο Φερέιρα τι ευθύνες έχει;

«Έχει ευθύνες, όμως δεν έχει και υλικό. Τι να κάνει...»

Ο Πανιώνιος έχει καλύτερο υλικό από τον Παναθηναϊκό;

«Σωστό είναι αυτό. Ο Πανιώνιος δεν έχει καλύτερο υλικό από τον Παναθηναϊκό. Αλλά πήγε εκεί ένας νέος άνθρωπος, ο Ελευθερόπουλος και κάνει δουλειά. Και έχει φτάσει τον Πανιώνιο να είναι πολλούς βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό. Όμως να σου πω κάτι; Δεν έχει και πολύ κατώτερους παίκτες ο Πανιώνιος από τον Παναθηναϊκό. Το είχα πει και το ξαναλέω. Αντί για πολλά λόγια, έπρεπε να έχουν κοιτάξει να πάρουν τρεις παικταράδες στις θέσεις που πονάμε, να κάνουν τη διαφορά. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα καλό 'δεκάρι', ένα καλό φορ και έναν καλό σέντερ μπακ. Αντί να ενισχυθούμε, χάσαμε στα μέσα της σεζόν και τον Κατσουράνη! ο Κατσουράνης τους έφταιγε... Ήταν μονάδα για τον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε τέτοιες μονάδες. Ή δεν θα μπορούσε να βοηθήσει ο Καραγκούνης; Πώς να κοντράρει τον Ολυμπιακό αυτός ο Παναθηναϊκός, είμαστε σοβαροί;»

Πες μου για τον Ολυμπιακό.

«Βλέπουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός τι κάνει».

Με τη Μονπελιέ είχε εκτός της βασικής ενδεκάδας τον Τζιμπούρ, τον Ιμπαγάσα, τον Φουστέρ, τον Κοντρέρας, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τρον Πάντελιτς, τον Φετφατζίδη και λοιπούς.

«Τι να λέμε! Έχει 5-6 σπουδαίους παίκτες που δεν έπαιζαν στην 11άδα του, αλλά θα έπαιζαν βασικοί στις άλλες ελληνικές ομάδες. Μιλάμε για παικταράδες. Ο Τζιμπούρ, ο Ιμπαγάσα,ο Κοντρέρας, ο Αβράαμ, που για μένα είναι ο καλύτερος όλων των στόπερ που έχει ο Ολυμπιακός. Θέλει ενίσχυση ο Παναθηναϊκός, θέλει ενίσχυση».

Από τον Ολυμπιακό με τη Μονπελιέ, ποιοι σου άρεσαν πιο πολύ;

«Κοιτάξτε, ο Μασάντο είναι καλός παίκτης. Ο Αμπντούν είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει ο τρόπος που βγαίνει από το πλάι και ψάχνει τον Μήτρογλου, μου αρέσει και ο τρόπος που κινείται ο Μήτρογλου στην περιοχή. Είναι στράικερ ο Μήτρογλου, τέλος. Αν σε βρει μέσα στην περιοχή, σε καρφώνει. Έχει την όσφρηση του γκολ, την έπαιξα τη θέση και ξέρω. Ο Γκρέκο επίσης δεν είναι άσχημος παίκτης. Ο δε Χολέμπας έχει δώσει δείγματα επανειλημμένως».

Ο Μανωλάς σου αρέσει;

«Αβραάμ δεν είναι. Αλλά είναι βελτιωμένος σε σχέση με το πως ήταν στην ΑΕΚ. Μπορεί να εξελιχθεί. όπως και ο Σιόβας είναι καλός παίκτης. Βρήκε δύο σέντερ μπακ Έλληνες για χρόνια ο Ολυμπιακός».

Από τους μικρούς του ΠΑΟ ποιος σου αρέσει πιο πολύ;

«Ο Χουχούμης. Τον είχα δει και στο φιλικό που παίξαμε με τον Παναθηναϊκό στον Πύργο το καλοκαίρι, μου είχε κάνει εντύπωση. Έκανε βέβαια το λάθος με τη Λάτσιο, αλλά δεν πρέπει να πέσουν τα βάρη πάνω στο παιδάκι».
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ