2012-11-10 15:45:55
Φωτογραφία για Ο ΜΑΣΑΝΤΟ ΣΤΟ... ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!
Στον «αέρα» βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η επίσημη ιστοσελίδα του Πάουλο Μασάντο, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να θέλει δια μέσου αυτού να διατηρήσει τις επαφές με την πατρίδα του, ενώ θα παρουσιάζει και διάφορα νέα από τους αγώνες του με τον Ολυμπιακό.

Η ιστοσελίδα έχει πολλά ενδιαφέροντα, μεταξύ των οποίων δελτία Τύπου, φωτογραφίες, βιογραφία του παίκτη, βίντεο και διάφορα άλλα, που την κάνουν ξεχωριστή.

Ο Μασάντο με αυτόν τον τρόπο θέλει να βοηθήσει διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Πορτογαλία, καθώς προέρχεται από μια παρηκμασμένη περιοχή της χώρας και αναζητά τρόπους να βοηθήσει τους συντοπίτες του.

Ανάμεσα στα μηνύματα που ξεχωρίζουν είναι για την απόδοσή του στο ματς με τη Μονπελιέ. «Ο Πάουλο Μασάντο σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού στη νίκη με 3-1 επί της πρωταθλήτριας Γαλλίας Μονπελιέ», με το αμέσως παρακάτω μήνυμα να τονίζει.

«Όσο είμαι μακριά από την Πορτογαλία, θέλω να κρατώ επαφές με τους φίλους και τους οπαδούς που με ακολουθούν από τότε που έφυγε από την Πορτογαλία. Και αυτές τις ημέρες, έχοντας μια ιστοσελίδα, είναι σαν να διατηρείς μια ταυτότητα στο διαδίκτυο».

Η ιστοσελίδα του Μασάντο είναι η παρακάτω www.paulomachado.pt
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ