2012-11-10 16:32:05
Φωτογραφία για Λατρεύετε το gothic style; Πάρτε ιδέες από τις celebrities!
 

Επιμέλεια: Βεργιώτη Χριστίνα

Λατρεύετε το gothic style αλλά το «φοβάστε»; Αν θέλετε να το εφαρμόσετε χωρίς να μοιάζετε με ηρωίδα από ταινία τρόμου, δεν έχετε παρά ν΄αντιγράψετε το style των πέντε celebrities, που ψάξαμε και σας βρήκαμε από το star.gr.

Όλες τους, μεταμορφώθηκαν σε gothic θεές, με ντύσιμο που τις έκανε να «λάμπουν», παρά το γεγονός ότι ήταν ντυμένες στα μαύρα.

Ξεκινάμε με την Kristen Stewart, που επέλεξε μια πανέμορφη δαντελωτή τουαλέτα του οίκου Marchesa, για την πρεμιέρα της ταινίας «Snow White and th Huntsman», στο Λονδίνο.

 

Συνεχίζουμε με τη Rihanna, που έλαμψε μες την τουαλέτα του Tom Ford, από δέρμα κροκοδείλου. Το όλο σύνολο συνδύασε με σκουροκόκκινο μανό στα μυτερά της νύχια.

Από τις πολύ εντυπωσιακές gothic εμφανίσεις, και αυτή της Katy Perry, που κατάφερε να κάνει τη διαφορά, φορώντας μια κατάμαυρη τουαλέτα με διαφάνειες, «συμπληρώνοντας» το όλο σύνολο, με το μωβ μαλλί της, και το καφεκόκκινο κραγιόν της.


Η Selena Gomez από την άλλη, εμφανίστηκε στα MTV VMAs, με Julien Macdonald φόρεμα, κοντό στο μπροστινό του μέρος, και με μακριά ουρά από πίσω. Κυρίαρχο στοιχείο και εδώ, η δαντέλα.

Από τις άκρως εντυπωσιακές gothic εμφανίσεις, αυτή της Emma Stone, που επέλεξε να φορέσει μια τουαλέτα Gucci στην πρεμιέρα της ταινίας «The Amazing Spider-man;» που έκανε την απόλυτη αντίθεση με την πορσελάνινη επιδερμίδα της, και το κραγιόν που επέλεξε στο χρώμα του… αίματος.

http://www.star.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ