2012-11-10 16:43:35
Φωτογραφία για Δύσκολο ματς
Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καβάλα. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος αν και δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας που θα μεταβεί οδικώς το απόγευμα στην Καβάλα.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα έχει στη διάθεσή του, τους εξής καλαθοσφαιριστές: Hatcher, Κασελάκης, Χαραλαμπίδης, McGrath, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης, Δέδας, Μαργαρίρης, Παπαδόπουλος, Νικολόπουλος, Καλλές και Χαριτόπουλος.Ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το ματς με την Καβάλα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ σημείωσε: «Η Καβάλα έχει αλλάξει σημαντικά και με την αλλαγή του προπονητή που τους δίνει μία ώθηση, ενώ έχει δυναμώσει με την προσθήκη του Γκαγκαλούδη και του Grundy. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ξέρουμε ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα, που στάθηκε άτυχη σε αρκετά παιχνίδια, τα οποία έχασε στον πόντο και ίσως θα μπορούσε να τα είχε κερδίσει
. Η βαθμολογική τους θέση συνεπώς δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ, για να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει, αλλά και για να καλύψουμε τις απουσίες μας και να αντιμετωπίσουμε με σωστό τρόπο τον αντίπαλο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη». Από την πλευρά του ο  Μιχάλης Τσαϊρέλης είπε: «Η Καβάλα είναι στη βάση της βαθμολογίας, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Είναι καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, γνωρίζουμε ότι όλα σχεδόν τα παιχνίδια τα έχασε στον πόντο και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σε μία έδρα δύσκολη. Σίγουρα θέλουν να κάνουν την πρώτη τους νίκη, αλλά και εμείς θέλουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την πετύχουμε. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση από την πλευρά μας, να κάνουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει και για οποία έχουμε προετοιμαστεί, για να πάρουμε τη νίκη».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαντινάδες για Χιώτες
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαντινάδες για Χιώτες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ