2012-11-10 19:05:02
Φωτογραφία για Πάτρα: Διευθυντής με αδυναμία σε αγορές γυναικείων καλλυντικών και τσατσάρες!
Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε λογιστήριο ένωσης φυσικών προσώπων της Πάτρας όταν ο προϊστάμενος και οι υπάλληλοι έκπληκτοι διαπίστωσαν, πως... οι αποδείξεις που είχε προσκομίσει το ένα από τα δυο διευθυντικά στελέχη, προκειμένου να δικαιολογήσει και να εισπράξει τα έξοδα ταξιδιού του στη Γερμανία, αφορούσαν σε αγορές γυναικείων καλλυντικών, σετ από τσατσάρες, κρέμες προσώπου και πολλά άλλα που αποτελούν απαραίτητα εφόδια για την …γυναικεία ομορφιά.

Ανάμεσα στα όσα φάνταζαν απίστευτα και η κατάθεση απόδειξης για δείπνο, το οποίο όμως είχε γίνει το 2010!

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο το διευθυντικό στέλεχος προσπάθησε να δικαιολογήσει και να του καταβληθούν συνολικά έξοδα ύψους 3.000 ευρώ, παρόλο που για την πραγματοποίηση του ταξιδιού του δεν είχε πάρει από πουθενά έγκριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες με εντολή προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου πάγωσε κάθε διαδικασία για την καταβολή των εξόδων στον «σπάταλο» και με αδυναμία στην αγορά γυναικείων καλλυντικών διευθυντή, ενώ ελέγχονται πλέον και αποδείξεις που είχε προσκομίσει κατά το παρελθόν προκειμένου επίσης να δικαιολογήσει έξοδα ανάλογων ταξιδιών.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ