2012-11-10 18:59:09
Φωτογραφία για ΓΚΕΡΕΪΡΟ : ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
Σύνθημα... νίκης στο Kυριακάτικο (11/11, 19:30) ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ έδωσε μέσω συνέντευξης του στη «Real News» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ρότζερ Γκερέιρο.

Μπορεί οι συνθήκες να μην είναι καλές στην ΑΕΚ και οι πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της, όμως ο Γκερέιρο πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να πάρει το ματς και θα παίξει με στόχο το τρίποντο.

«Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η κατάσταση στην ομάδα μου οπωσδήποτε είναι δύσκολη, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει, τίποτα δεν έχει κριθεί και πιστεύω ότι τον τελευταίο λόγο θα τον πούμε εμείς», είπε αρχικά στη «Real News» ο Γκερέιρο και πρόσθεσε:

«Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πάντα ένα ντέρμπι και μαζί μια μάχη. Με την βοήθεια του μοναδικού κόσμου μας που με κάθε τρόπο μας στηρίζει και πάντα μας ακολουθεί, θα μπούμε στο γήπεδο με απόλυτο στόχο την νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Δεν της αξίζει της ΑΕΚ η τελευταία θέση στον πίνακα και είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για να αλλάξουμε τα πράγματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ