2012-11-10 19:11:15
Φωτογραφία για Ο Ντελ Πότρο «έκλεισε» την τετράδα!
Ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο «κλείδωσε» την τετράδα στους τελικούς της ATP World Tour Finals στο Λονδίνο, επικρατώντας με 2-1 σετ του Ρότζερ Φέντερερ για την 3η αγωνιστική του Group B.

Λίγες εβδομάδες μετά τον θρίαμβό του στη Βασιλεία, ο Αργεντίνος επανέλαβε την επιτυχία του κόντρα στον Ελβετό, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά με 7-6, 4-6, 6-3. Τα σενάρια έτσι κι αλλιώς ευνοούσαν τον Ντελ Πότρο, ο οποίος με νίκη έπαιρνε την πρόκριση μαζί με τον Φέντερερ, ό,τι κι αν συνέβαινε στο ματς μεταξύ Φερέρ-Τιπσάρεβιτς, που πλέον έχει διαδικαστικό χαρακτήρα ακόμη κι αν επικρατήσει ο Ισπανός. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα καθορίσει ποιος θα πάρει την πρώτη και δεύτερη θέση στο γκρουπ.

Ο Φέντερερ ήταν σχεδόν… αδιάφορος, αφού είχε καταφέρει να κλείσει από νωρίς μια θέση στα ημιτελικά, ήθελε όμως τη ρεβάνς για τον χαμένο τελικό, προ δύο εβδομάδων, στην πατρίδα του. Δεν τα κατάφερε όμως… Ο Αργεντίνος έδειξε να το ήθελε περισσότερο, εμφανίστηκε πιο μαχητικός στους κρίσιμους πόντους και παρότι έκανε «κοιλιά» στο 2ο σετ, έφτασε στο ζητούμενο.

Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Μάρεϊ και Ντελ Πότρο θα διεκδικήσουν την Κυριακή (11/11) μια θέση στον μεγάλο τελικό της 12ης Νοεμβρίου, για το βαρύτιμο τρόπαιο, το τελευταίο της σεζόν!

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ατάκα του Βενιζέλου
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ατάκα του Βενιζέλου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ