2012-11-10 19:55:40
Φωτογραφία για Νίκησε την Ξάνθη ο ΠΑΣ
Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 1-0 την Skoda Ξάνθη για την 10η αγωνιστική της Super League. Μέτριο το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να παίρνουν το "τρίποντο" με γκολ του Ντε Βινσέντι

Με γκολ του Ντε Βινσέντι ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Skoda Ξάνθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα της Ηπείρου που έφτασε στους 12 βαθμούς παράλληλα έσπασε και μια αρνητική παράδοση, καθώς στις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις με τους Ακρίτες δεν είχε κερδίσει ποτέ. Η Ξάνθη από την πλευρά της δεν ήταν καλή και παρέμεινε στους εννέα βαθμούς.

Μέτριο το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι λίγο πιο δραστήριος και να έχει τέσσερις τελικές και ένα γκολ με τον Ντε Βινσέντι, ενώ η Skoda Ξάνθη από την πλευρά της δεν απείλησε ιδιαίτερα με μόλις δύο σουτ.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ είχε και πάλι την υπεροχή και κάποιες ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα, με την Skoda Ξάνθη να παίζει μόνο με αντεπιθέσεις αλλά χωρίς να καταφέρει κάτι το αξιόλογο.


Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Ζωσιμάδες"

Διαιτητής/Βοηθοί: Λιαχούδης (Μακεδονίας)/ Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Πάντος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς (70' Κειτά), Κοροβέσης, Ντε Βινσέντι (82' Βίλα), Γεωργίου, Ίλιτς (92' Γιάκος).

Skoda Ξάνθη (Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Φλίσκας, Βάλλας, Καζούμπα (46' Νάκας), Βασιλακάκης, Γκατσολάρι (46' Γούτας), Τριάδης, Μάνταλος, Ονουάτσι (72' κούτεβ), Μαρκόφσκι.

Κίτρινες κάρτες: Λίλα (59', ΠΑΣ Γιάννινα), Κειτά (79', ΠΑΣ Γιάννινα), Πάντος (86', ΠΑΣ Γιάννινα)-Γκατσολάρι (12', Skoda Ξάνθη), Μάνταλος (22', Skoda Ξάνθη), Μαρκόφσκι (41', Skoda Ξάνθη), Βασιλακάκης (51', Skoda Ξάνθη)

Σκόρερ: Ντε Βινσέντι (10' ΠΑΣ Γιάννινα)

Πιο δραστήριος ο ΠΑΣ στο πρώτο

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πιο δραστήριος και από νωρίς έδειξε τις προθέσεις του να σημειώσει ένα τέρμα. Έτσι μετά από δέκα λεπτά αγώνα η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου άνοιξε το σκορ.

Ο Γεωργίου από δεξιά έκανε ωραία σέντρα και ο Ντε Βινσέντι από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (14') Ο Ντε Βινσέντι έκανε το μακρινό σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Αργεντίνου και στο 19'.

Η Skoda Ξάνθη η οποία είχε έναν παθητικό ρόλο στα πρώτα λεπτά προσπάθησε να αντιδράσει και στο 30' είχε ένα σουτ με τον Μάνταλο το οποίο ωστόσο ήταν πολύ κακό.

Στο 36' ο ΠΑΣ είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Ο Γεωργίου άλλαξε ωραία με τον Ντε Βινσέντι ο τελευταίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ της Ξάνθης και πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα ο Φλίσκας την έδιωξε.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία ενός μέτριου πρώτου ημιχρόνου στο οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πιο δραστήριος και μπροστά στο σκορ.

Ισορρόπησαν οι φιλοξενούμενοι

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51' ο Λίλα ήταν αυτός που δοκίμασε το πρώτο σουτ για τον ΠΑΣ με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Οκτώ λεπτά αργότερα (59') ο Νάκας έκανε ένα μακρινό δυνατό σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Φεγκρούς να μπλοκάρει την μπάλα, ενώ στο 62' ο ΠΑΣ απείλησε πάλι με τον Ντε Βινσέντι με τον Λόντγκιν να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 77' Ο Λόντγκιν είπε και πάλι "όχι" σε σουτ του Γεωργίου αυτή τη φορά, ενώ στο 80' ο Νάκας με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Φεγκρούς να διώξει δύσκολα την μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει τη νίκη και να φτάνει στους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

MVP της αναμέτρησης

Ο Τόμας Ντε Βονσέντι είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Αργεντίνος είχε ευκαιρίες στο ματς, ενώ σημείωσε και το μοναδικό γκολ με το οποίο έδωσε τη νίκη στον ΠΑΣ.

Η απογοήτευση

Η συνολική εικόνα της Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που απογοήτευσε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο βελτιώθηκε η Ακριτική ομάδα αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ