2012-11-10 19:56:06
Φωτογραφία για Μου πέφτουν πολλά μαλλιά, είναι φυσιολογικό;
Ένα συχνό φαινόμενο του φθινοπώρου είναι η απώλεια των μαλλιών. Είναι φυσιολογικό;

"Ναι,είναι φυσιολογικό καθώς ολοκληρώνεται ο κύκλος της ζωής της τρίχας και έτσι ανανεώνονται τα μαλλιά. Ο αριθμός των τριχών που βλέπουμε στη βούρτσα , στο λούσιμο και στα ρούχα μας είναι απολύτως φυσιολογικά" μας εξηγεί ο γνωστός Hair stylist Stylianos Gkikakis.

"Η ένδειξη του προβλήματος είναι αν βρίσκουμε πολλά παλιά μαλλιά στο μαξιλάρι …εκεί πρέπει να επισκεφτούμε δερματολόγο για αρχή η ορμονολόγο. Η τριχόπτωση μπορεί να ωφελείται και σε κακή διατροφή, άγχος ή και από κάτι που λείπει στον οργανισμό μας (σίδηρο,ασβέστιο,βιταμίνη Ε ή D). Ένας τρόπος για να περιορίσουμε αυτό το “πρόβλημα” είναι εκτός από τα διάφορα σαμπουάν που κυκλοφορούν και χάπια κάτι πιο εύκολο μία σπιτική τονωτική λοσιόν”τονίζει ο κ. Gkikakis.

Λοσιόν

Ανακατέψτε λίγο σησαμέλαιο ή λάδι από αβοκάντο μαζί με λίγες σταγόνες λεβάντας. Το ζεσταίνετε για λίγο στο φούρνο μικροκυμάτων και κάνετε ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής …όχι στα μαλλιά αλλά μόνο στο δέρμα. Αφήστε το για 15-20 λεπτά και λουστείτε. Επαναλάβετε 2 με 4 φορές τη βδομάδα.
life2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νίκησε την Ξάνθη ο ΠΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νίκησε την Ξάνθη ο ΠΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ