2012-11-10 20:39:08
Φωτογραφία για Είπε «όχι» σε Παναθηναϊκό ο Μάρτιν
Πρόταση στον Κένιον Μάρτιν κατέθεσε ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Αμερικανός φόργουορντ απάντησε αρνητικά στους «πράσινους» καθώς θέλει να παίξει σε ομάδα του ΝΒΑ.

Ο 35χρονος φόργουορντ παραμένει ελεύθερος καθώς καμία ομάδα του ΝΒΑ δεν τον προσέγγισε. Έτσι, το «τριφύλλι», όπως αποκάλυψε το yahoo.com, κατέθεσε πρόταση στον ύψους 2.06 φόργουορντ, ο οποίος. όμως, δεν είπε το «ναι» καθώς θέλει να μείνει στις ΗΠΑ και να βρει ομάδα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Κένιον Μάρτιν αγωνίστηκε πέρσι στην Κίνα και είχε 13,9 πόντους, 9,7 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα.

Όταν έληξε το lockout ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε στους Λος Άντζελες Κλίπερς με τη φανέλα των οποίων είχε είχε 5,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 22,4 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο και έφτασε ως τα play off του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου. Φέτος, όμως, δεν έχει βρει ακόμη συμβόλαιο και έτσι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να κάνει το μεγάλο μπαμ.

Το νούμερο 1 του ντραφτ του 2000, όμως, αρνήθηκε την πρόταση των έξι φορές Πρωταθλητών Ευρώπης και έτσι το «τριφύλλι» εξετάζει άλλες περιπτώσεις παικτών ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του Άρμστρονγκ, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ