2012-11-10 22:15:09
Φωτογραφία για Νέα τάση: «Καφετέριες αγκαλιάς» κατά της μοναξιάς!
Η μοναξιά που επικρατεί ανά τον κόσμο δεν είναι βέβαια ένα καινούργιο φαινόμενο ούτε κάτι που... μόλις τώρα αντιληφθήκαμε ότι υπάρχει στο σύγχρονο κόσμο.

Πέρα από αυτό, όμως, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι πάσχουν από μοναχικότητα, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι κλείνονται στον εαυτό τους, επιδεικνύοντας αντικοινωνική συμπεριφορά.

Θέλετε από τη μία το Internet και από την άλλη η οικονομική κρίση που μαστίζει πολλές χώρες του πλανήτη, όπως κι αν το δει κανείς το αποτέλεσμα είναι ένα: πολλοί μοναχικοί άνθρωποι στον κόσμο.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες του «Soineya cafe» στη μακρινή Ιαπωνία (πού αλλού;) και αποφάσισαν να πάρουν δραστικά μέτρα για να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους.

Δημιούργησαν, λοιπόν, μια νέα υπηρεσία στο κατάστημά τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους μοναχικούς (άντρες κυρίως) να μπορούν να κοιμηθούν για λίγη ώρα (ή περισσότερη) στον ώμο μιας όμορφης κοπέλας
. «Φτιάξαμε στην ουσία ένα… καφέ αγκαλιάς (cuddle cafe) μέσα στο κατάστημα, προσφέροντας υπηρεσίες… αγκαλιάς στους ανθρωπους που αισθάνονται μόνοι και θέλουν μια παρέα για να κοιμηθούν λίγη ώρα», λένε οι ιδιοκτήτες. Οι πελάτες επιλέγουν την κοπέλα της αρεσκείας τους και το χρόνο που θέλουν να ξεκουραστούν στην αγκαλιά της και στη συνέχεια αποσύρονται σε ένα δωμάτιο εντός καφετέριας.

Κοιμούνται μαζί και μόλις το χρονόμετρο χτυπήσει επιστρέφουν… στη μοναξιά τους. Εννοείται ότι μιλάμε μόνο για ύπνο και τίποτα άλλο (μην πάει κάπου αλλού το πονηρό μυαλό σας), ενώ το μόνο που επιτρέπεται να κάνουν είναι να δεχτούν μια ζεστή αγκαλιά από το κορίτσι (και να προσφέρουν μία). Αν και οι τιμές είναι κάπως τσιμπημένες, ο κόσμος κάνει ουρές καθημερινά έξω από το «Soineya cafe», ενώ η ιδέα αρχίζει σιγά σιγά να εξαπλώνεται και από Αμερική μεριά… Μάλλον πολλή μοναξιά υπάρχει στον κόσμο. Όσο για τον τιμοκατάλογο; Ενδεικτικά 20 λεπτά ύπνου στοιχίζουν 38 δολάρια, 2 ώρες 150 δολάρια και 10 ώρες 640 δολάρια!

toparakseno.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ