2012-11-11 01:54:48
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: «Φρένο» στον Αρη έβαλε ο Λεβαδειακός
Μετά από 5 αγωνιστικές (3 ήττες και 2 ισοπαλίες) ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες, καθώς κατέβαλλε την αντίσταση του Άρη με 2-1. Με 10 παίκτες έμειναν από το 49΄ οι Θεσσαλονικείς λόγω αποβολής του Γκέσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τι μικρό σερί που είχε η ομάδα του Πασσιαλή (δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και νίκη επί της Βέροιας) σταμάτησε στη βοιωτική πρωτεύουσα. Εκεί, όπου η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έπαιζε «με την πλάτη στον τοίχο» βάση της βαθμολογικής της θέσης και παρά το άγχος και την πίεση που υπήρχε κατάφερε να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο».

«Κλειδί» στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Γκέσιου στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ο μέσος του Άρη «εκβίασε» το πέναλτι, με αποτέλεσμα να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε σχετικά γρήγορα με το υπέροχο γκολ (με τακουνάκι) του Ζησόπουλου στο 22΄ μετά την ενέργεια του Πόι. Οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και «απάντησαν» στο 40΄ με τον Κανούλα, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κυριακίδη και ισοφάρισε. Γρήγορα, όμως, ο Λεβαδειακός πήρε ξανά...κεφάλι στο σκορ, στο 43΄, με σκόρερ τον Βασιλείου μετά από διαδοχικές κεφαλιές των συμπαικτών του στην περιοχή του Άρη.

Στο δεύτερο μέρος ο Βελλίδης κράτησε δύο φορές...μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του με εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ των Κόρμπου και Πόι, στο 56΄ και 65΄ αντίστοιχα. Στις καθυστερήσεις ο Ροτζέριο σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ