2012-11-11 10:00:11
Φωτογραφία για Η ''Nioras Racing Team'' κατακτάει το ΄΄ 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ 2012΄΄
Η ''Nioras Racing Team'' με οδηγό τον πολύπειρο Γρηγόρη Νιώρα και συνοδηγό τον Κώστα Κακαλή και όπλο τους ένα Subaru Impreza N12, συμμετέχει με τα χρώματα του ΄΄Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας΄΄ στο ΄΄ 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ΄΄, καταφέρνοντας να στεφθούν ΄΄Πρωταθλητές Ελλάδος 2012΄΄. Το αποτέλεσμα επετεύχθη μετά και από την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, το ΄΄11ο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις΄΄.

Οι Νιώρας – Κακαλής ακολουθώντας φέτος ολόκληρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ με το άριστα προετοιμασμένο Subaru Impreza της ομάδας N στα χρώματα του ΄΄Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας΄΄, κατάφεραν να κινηθούν ταχύτατα, και ελέγχοντας τον ανταγωνισμό να σημειώσουν δύο πρώτες και τρείς δεύτερες θέσεις στους πέντε αγώνες του θεσμού.

Η αρχή έγινε με την κατάκτηση στην πρώτης θέσης ανάμεσα στα Ελληνικά πληρώματα στο Ράλλυ Ακρόπολις, πετυχαίνοντας στον 2ήμερο αγώνα μία πρώτη και μία δεύτερη θέση (με την κάθε μία να μετράει ξεχωριστά βαθμολογικά), καταφέρνοντας στο σύνολο του αγώνα να γευτούν τις σαμπάνιες του Πρώτου Ελληνικού Πληρώματος.


Οι καλές επιδόσεις συνεχίστηκαν και στους δύο επόμενους πρωταθληματικούς αγώνες, το Ράλλυ Ελάτειας και το Ράλλυ Κορίνθου, ανεβαίνοντας για δύο ακόμα φορές στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και παράλληλα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς ήταν το χωμάτινο σκέλος του ΄΄11ου Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις΄΄, στον οποίο οι Νιώρας – Κακαλής παρά την βαθμολογική τους υπεροχή έναντι των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου, δεν επαναπαύτηκαν και μετά από έναν εκπληκτικό αγώνα, ανέβηκαν για μία ακόμα φορά φέτος στην πρώτη θέση του βάθρου, κατακτώντας έτσι το ΄΄ 48ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ΄΄.

Οι ΄΄Πρωταθλητές Ράλλυ του 2012΄΄ Γρηγόρης Νιώρας και Κώστας Κακαλής και η ''Nioras Racing Team'', ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν την φετινή τους προσπάθεια το ΄΄Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας΄΄ (www.ikteokifisias.gr), την εταιρία ΄΄Λιακάκος Α.Ε.Β.Ε. Ψυκτικά Μηχανήματα και Ανταλλακτικά ΄΄ (www.liakakos.gr ), την Υδρόγειος Ασφαλιστική (www.ydrogios.gr), την ΄΄Attica Motors Service΄΄ , τα Ελαστικά Hankook, το ΄΄RAPATAS Body Works΄΄, τους χορηγούς επικοινωνίας kokkinhshmaia.blogspot.gr/ και www.PeriTroxon.gr, αλλά και το πλήθος των θεατών που βρέθηκαν στις ειδικές και παρακολούθησαν από κοντά την προσπάθειά τους.

Η ''Nioras Racing Team'' ανανεώνει το ραντεβού της για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2013.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ