2012-11-11 10:57:05
Φωτογραφία για H Κύπρια που έγινε πόρνη από τον φίλο της που γνώρισε στο facebook, μιλά στην κάμερα
Πράματα και θάματα είπε η Κύπρια που αναγκάστηκε να γίνει πόρνη από τον φίλο της, που γνώρισε μέσω facebook. Έκανε πεζοδρόμιο στην Λήδρας αλλά τα χρήματα τα έπαιρνε ο φίλος της, που την χτυπούσε συχνά αναγκάζοντάς την να πέσει στην πορνεία.

Έσπασε την σιωπή της ξετυλίγοντας αποκλειστικά στη κάμερα του 24H, την πραγματική κόλαση και τον εφιάλτη που έζησε η 42χρονη Κύπρια από τη Νότιο Αφρική. Ο σύντροφος τον οποίο γνώρισε μέσω Facebook την έκανε πόρνη χτυπώντας την αλλεπάλληλα και απειλώντας την θανάσιμα με πιστόλι ότι θα σκότωνε αυτήν και τα ανήλικα της παιδιά εάν δεν εκδιδόταν.

Η 42χρονη εκδιδόνταν έναντι αδράς αμοιβής στην πολυσύχναστη Οδό Λήδρας και τα χρήματα τα εισέπραττε ο Τουρκοκύπριος φίλος της ο οποίος είναι υπόδικoς στις Φυλακές για υποθέσεις κλοπών και ο 26χρονος Ιορδανός συνεργός του.

Λίγα μόνο 24ώρα από την κατάθεση - σοκ που έδωσε στις αρχές και που οδήγησε στη σύλληψη των δυο προαγωγών της η 42χρονη μάνα η οποία τώρα διαμένει σε καταφύγιο υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας στέλνει σήμα κινδύνου και δίνει συμβουλές στις γυναίκες για τις παγίδες του διαδικτύου.

Θύτης και θύμα ήρθαν σε σεξουαλική επαφή από την πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν στο facebook, ενώ ο Τουρκοκύπριος ήταν μόνο 17χρόνων.

filoksenos.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ