2012-03-22 23:41:04
Φωτογραφία για «Ο Τζάμπας… σε νέα ‘περιπέτεια’»
Ένα νέο διαφημιστικό σποτ της Media Markt, με πρωταγωνιστή τον πολυμήχανο «Τζάμπα», βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στον αέρα, υπενθυμίζοντας ότι τα καταστήματα της αλυσίδας Media Markt αποτελούν το Νο1 προορισμό για συμφέρουσες αγορές.

Με κεντρικό πρόσωπο τον «Τζάμπα», ο οποίος μας συστήθηκε πριν λίγους μήνες μέσα από την καμπάνια επικοινωνίας με σλόγκαν «Ο Τζάμπας ζει και ψωνίζει μόνο στη Media Markt», η καινούργια διαφήμιση της εταιρείας βρίσκει τον πολυμήχανο ήρωα σε μια νέα περιπέτεια. Έχοντας πάει στο παρελθόν διακοπές, για ποτό αλλά και στην παραλία εντελώς τζάμπα, το τέταρτο διαφημιστικό έχει ως βασικό θέμα το δημοφιλές άθλημα του μπάσκετ. Προκειμένου να παρακολουθήσει έναν αγώνα μπάσκετ χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα ευρώ, ο Τζάμπας βρήκε τον έξυπνο τρόπο να μπει στο στάδιο, μεταμφιεζόμενος σε μασκότ ομάδας!

Με χιουμοριστικό τρόπο η Media Markt, θέλει να υπογραμμίσει πως όσες εκκεντρικές επιλογές κι αν κάνει ο ήρωας σε επίπεδο καθημερινότητας, όταν πρόκειται για την πραγματοποίηση αγορών, ο «Τζάμπας» δεν χρειάζεται να καταστρώσει κάποιο σχέδιο ή να καταφύγει σε «περίεργες» πρακτικές, καθώς η επίσκεψή του στη Media Markt συνιστά μονόδρομο για οικονομικές και παράλληλα ποιοτικές αγορές.


Με το νέο διαφημιστικό σποτ η Media Markt κλείνει για άλλη μια φορά το μάτι στον έξυπνο καταναλωτή που αναζητά διαρκώς τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας / τιμής, τονίζοντας με εύγλωττο τρόπο τη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές, μοναδικές ευκαιρίες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα καταστήματα Media Markt, τα οποία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού καταναλωτικού κοινού.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ