2012-11-11 12:01:05
Φωτογραφία για Skinny Jeans: Φορέστε τα όπως οι celebrities
Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Τα skinny jeans είναι ένα κλασικό κομμάτι, αρκεί βέβαια να έχετε και το σώμα για να το υποστηρίξετε. Αν λοιπόν οι αναλογίες σας είναι αυτές μοντέλου, πάρτε ιδέες από τις celebrities του Hollywood για το πώς θα φορέσετε το skinny jeans σας.

Η Mollie King συνδύασε το κατακόκκινο skinny jean της με ένα μπλε ραφ σακάκι, ενώ τα αξεσουάρ της, βλέπε παπούτσια και τσάντα φάκελο είναι και τα δύο ταμπά, συνδυασμός που αποδεικνύεται άκρως μοντέρνος και σικ.

Η Elle McPherson είναι η ιδανική για να υποστηρίξει τα skinny jeans. Δεν την αποκαλούν τυχαία άλλωστε «Το κορμί». Με ένα φαρδύ πουλόβερ και ψιλοτάκουνες γόβες θα είστε υπέροχες κορίτσια.

Από την άλλη η Gwen Stefani είναι λάτρης και του street style και φυσικά των skinny jeans, στα οποία δίνει πάντα μια edgy πινελιά. Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμά της, μπορείτε να συνδυάσετε το εφαρμοστό τζινάκι σας με μία μαρινέρα και peep toe μποτάκια και θα τραβήξετε αμέσως τα βλέμματα.


Τα skinny jeans έχουν είναι το αγαπημένο κομμάτι και της Charlize Theron. Φορέστε το κι εσείς με πουκαμισάκι, πουλοβεράκι και ένα ζευγάρι μπότες ιππασίας και έχετε κάνει το απόλυτο street style.

Με ψιλοτάκουνες γόβες, λατρεύει να φοράει τα skinny jeans της και η Eva Longoria. Αν μάλιστα πηγαίνετε για καφεδάκι με τις φίλες σας, δώστε έμφαση στα αξεσουάρ σας, επιλέγοντας ένα καπέλο και μια μεγάλη τσάντα.

Street chic και η Gisele Bundchen που συνδύασε το skinny jean της με ένα απλό πουλόβερ και ankle boots με λίγο τακουνάκι.

Αν πάλι είστε πιο απλό κορίτσι και δεν τα καταφέρνετε πολύ στην ισορροπία πάνω στα τακούνια, ακολουθείστε το παράδειγμα της Olivia Palermo. Συνδυάστε το skinny jean σας με nude μπαλαρίνες, ένα απλό t – shirt και ένα jacket και θα είστε και άνετη και in fashion.

Με μπαλαρίνες επέλεξε να φορέσει το skinny jean της και η Jessica Biel. Διάλεξε όμως ένα jean σε παλ απόχρωση για να κάνει τη διαφορά και το συνδύασε με ένα απλό t – shirt και ένα ζακετάκι.

Η Cameron Diaz πάλι συνδύασε το ξεβαμμένο skinny jean της με φλούο κατακόκκινες γόβες και έδωσε μια πινελιά… πολυτέλειας, φορώντας ένα σακάκι με περίτεχνα κεντήματα.

Τέλος η Miranda Kerr επέλεξε ένα ψιλόμεσο skinny jean σε σκούρα απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα πουά τοπάκι και μαύρες μπαλαρίνες, παραδίδοντας μαθήματα… στυλ.

http://www.star.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ