2012-11-11 13:11:57
Φωτογραφία για «Θα βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός…»
Η Χίμκι πήρε σπουδαίο «διπλό» στο ΟΑΚΑ και ο Κέι Σι Ρίβερς αναλύει τη νίκη της ομάδας του, κάνοντας παράλληλα την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί στη συνέχεια και θα βρει τον δρόμο του.

«Δεν κερδίζεις και κάθε μέρα τον Παναθηναϊκό. Είναι τεράστια ομάδα με πολλούς τίτλους και έχει όνομα ξακουστό. Θα είναι τεράστιο λάθος να μην την υπολογίζει κάποιος, επειδή δεν έχει καλό απολογισμό στην Ευρωλίγκα. Πάντως είναι λογικό. Άλλαξε τόσους παίκτες και ψάχνει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα. Πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα μπει στον σωστό δρόμο», ήταν τα πρώτα λόγια του Κέι Σι Ρίβερς στην SportDay.

Ο Αμερικανός γκαρντ πρόσθεσε πως: «Παίξαμε ως ομάδα. Με καλή ομαδική άμυνα και πίεση, έλεγχο των ριμπάουντ. Ηταν στοιχεία που μας βοήθησαν. Φυσικά έπαιξε ρόλο και το ταλέντο. Στην αρχή βοήθησαν οι ψηλοί μας, Λόντσαρ και Ντέιβις και στη συνέχεια η περιφέρειά μας, με τους Πλάνινιτς και Κόπονεν να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ειδικά στο τέταρτο δεκάλεπτο βάλαμε καλάθια που έκαναν ζημιά στην ψυχολογία των αντιπάλων μας. Εννοείται ότι έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν αυτός που έπρεπε».Πηγή: gazzeta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ