2012-11-11 14:56:04
Φωτογραφία για Η συγκινητική εξομολόγηση της Ευδοκίας Ρουμελιώτη: Το βαρύ πένθος μετά το θάνατο της μητέρας της, η δικαστική διαμάχη και το σχόλιο που την πλήγωσε
H Eυδοκία Ρουμελιώτη είναι λεπτεπίλεπτη και μοιάζει εύθραυστη. “Ζω ένα βαρύ πένθος” εξομολογείται στη Μαρία Λεμονιά και στο People της εφημερίδας... “Πρώτο Θέμα”. “Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το σοκ. Η μητέρα μου, μια γυναίκα εντελώς υγιής υπέστη ατύχημα και χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη σε ηλικία 59 ετών. Περνάω εξαιρετικά δύσκολα”.

‘Τόσο εγώ όσο και ο αδελφός μου αισθανόμαστε ότι έγιναν σοβαρά ιατρικά λάθη, γι’ αυτό και νιώθουμε την ανάγκη να οδηγηθεί το θέμα στις δικαστικές αίθουσες. Αν αποδειχθεί ότι οι υποψίες μας είναι βάσιμες και δικαιωθούμε, θα προστατεύσουμε κάποιους άλλους ανθρώπους και εντέλει θα απελευθερωθούμε”.

Είναι πιο εύκολο για έναν αναγνωρίσιμο άνθρωπο να διεκδικήσει το δίκιο του;

“Δεν είμαι σε θέση να το απαντήσω αυτό. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι πολύς κόσμος, φίλοι αλλά και άνθρωποι που δεν γνωρίζω καλά έχουν να μου διηγηθούν μια δυσάρεστη ιστορία από κάποιο νοσοκομείο όπου βρέθηκαν κάποτε. Ο γιατρός κρατάει στα χέρια του ανθρώπινες ζωές και δεν δικαιολογείται να δρα επιπόλαια. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο για το θέμα, αφού το χειρίζονται οι δικηγόροι και έχει πάρει τη δικαστική οδό”.


Αυτός ο θάνατος άλλαξε τη ζωή σου;

“Εντελώς! Και όταν λέω εντελώς το εννοώ. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν αγχώνομαι με τη δουλειά μου, που δεν με νοιάζει αν θα κάνω τηλεόραση ή αν θα μου γίνει κάποια πρόταση. Όταν έχεις πονέσει τόσο πολύ με κάτι, δεν έχεις το περιθώριο να ασχοληθείς με ανοησίες. Τότε καταλαβαίνεις ότι εκείνο που προέχει είναι να είναι καλά οι δικοί σου άνθρωποι. Επιπλέον, αντιλήφθηκα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι από τη μια στιγμή στην άλλη τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν δραματικά. Γι’ αυτό οφείλουμε καθημερινά να δείχνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους…”

Στα τέλη Ιουνίου παντρεύτηκες τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη της γνωστής εταιρείας κατασκευαστών. Τότε είχες παρακαλέσει να μην ασχοληθεί κανείς με τον γάμο σου “Δεν ήθελα καθόλου αυτή η στιγμή της ζωής μου να έχει δημοσιότητα. Θεώρησα ότι επρόκειτο για κάτι πολύ προσωπικό, που θα ήθελα να το μοιραστώ μόνο με τον άνδρα μου και με ανθρώπους που είναι φίλοι και αγαπώ. Τι μπορεί να ενδιαφέρει τον κόσμο πως έφτασε στην εκκλησία η Ευδοκία Ρουμελιώτη, πως ο καλός της παρέδωσε την ανθοδέσμη και τι νυφικό φορούσε; Τις φορές που ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω αντίστοιχα πλάνα βιώνω την αμηχανία των πρωταγωνιστών. Δεν κατηγορώ κανέναν. Για να το κάνουν προφανώς το αντέχουν. Εγώ όχι!”.

Έχεις ενοχληθεί από σχόλια που έχουν γραφτεί γιa τη σχέση σου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία;

“Κάποια στιγμή γράφτηκε ότι ο Νικηφόρος, ο οποίος είχε κάνει έναν ακόμη γάμο κατά το παρελθόν χώρισε για μένα, κι ας είχε χωρίσει ενάμισι χρόνο προτού γνωριστούμε.Ήταν ότι πιο τρελό είχα ακούσει και είχα πληγωθεί, καθώς κάτι τέτοιο ερχόταν σε αντίθεση με τις αρχές μου. Το γεγονός ότι μια ηθοποιός συνέδεσε τη ζωή της με έναν επιχειρηματία κάποιοι δεν της το συγχωρούν γι’ αυτό και φτιάχνουν σενάρια, δημιουργώντας μια εικόνα που απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Τα τρία χρόνια της σχέσης που προηγήθηκαν του γάμου μου άκουσα και διάβασα διάφορα μόνο και μόνο επειδή ο Νικηφόρος είναι αυτός που είναι. Αν ήταν κάποιος άλλος, ούτε που θα τους ενδιέφερε να ασχοληθούν μαζί του”.

Έχεις σηκώσει ποτέ το τηλέφωνο να διαμαρτυρηθείς;

Ναι, όταν διάβασα αυτά περί χωρισμού και έγινα έξαλλη. Με ενοχλεί που ο άλλος πιάνει την πένα και γράφει οτιδήποτε χωρίς να τσεκάρει προηγουμένως αν είναι αληθές ή όχι. Εξάλλου στα τόσα χρόνια που υπάρχω στον χώρο δεν έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα.

Είσαι έτοιμη για ένα παιδί;

“Θέλω παιδιά, αλλά όχι τώρα! Ο θάνατος της μητέρας μου, μου έχει διαλύσει, οπότε το timing δεν είναι το κατάλληλο”.

Να μιλήσουμε για τη συμμετοχή σου στην πάρασταση “Μόλλυ Σουήνυ”, που ανεβαίνει στο θέατρο “Άνεσις” στις 19 του μήνα.

“Πάλεψα πολύ μέσα μου γαι το αν θα μπορέσω να ανταποκριθώ σε αυτή την παράσταση, αφού ο άνθρωπος που με βοήθησε καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν ήταν άλλος από τη μητέρα μου. Μου ήταν δύσκολο, καθώς κάθε λέξη του έργου μου τη θυμίζει. Με βοήθησε πολύ τόσο ο Γιώργος Πυρπασόπουλος όσο και οι υπόλοιποι συνάδελφοι που με συμβούλευσαν να επιστρέψω μόλις νιώσω έτοιμη. Στο “Μόλλυ Σουήνυ” θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αφού θα είναι μια παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη της”.
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ