2012-11-11 16:32:02
Φωτογραφία για 10 fashion rules για να φορέσεις σωστά το πουλόβερ σου! To must have του Χειμώνα...
Το πουλόβερ μπορεί να σου φέρνει εικόνες casual ντυσίματος στο μυαλό, cocooning, εκδρομές στην εξοχή, πρωινούς καφέδες, ακόμη και ημέρες από τα εφηβικά σου χρόνια αλλά, φέτος ο ρόλος του στη ζωή σου είναι πολύ διαφορετικός.

Οι οίκοι του δίνουν λάμψη και το "φιλοξενούν" σε πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς. Το πιο συναισθηματικό κομμάτι της ντουλάπας μας βρίσκει επιτέλους τη θέση που του αξίζει. Στην ίδια παρέα με τις εντυπωσιακές φούστες γεμάτες στρας, τις παντελόνες, τα μεταξωτά υφάσματα, τα ψηλόμεσα παντελόνια με prints, τις δερμάτινες φούστες Κι αυτά είναι μόνο η αρχή.

Άνοιξε λοιπόν την ντουλάπα σου και ρίξε μια ματιά στα κομμάτια που ήδη έχεις γιατί ένας έξυπνος συνδυασμός μπορεί να αναβαθμίσει όλο σου το στιλ.

1. Συνδύασε το πουλόβερ με μία εντυπωσιακή φούστα

Paco Rabanne

Επέλεξε μία εντυπωσιακή φούστα που σίγουρα θα έχεις στην ντουλάπα σου -άλλωστε η μανία με τα στρας και τις παγιέτες μία μικρή προίκα θα άφησαν πίσω τους- και συνδύασέ την με ένα πουλόβερ σε λευκό ή μαύρο. Ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή ακόμη και ankle boots θα σου δώσουν πολύ στιλ και θα μπορέσεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις σε κάθε βραδινή σου έξοδο.


2. Επέλεξε πουλόβερ με παιχνιδιάρικο χαρακτήρα

Kenzo

Τα prints έχουν βασικό ρόλο στη φετινή μόδα και ένα πουλόβερ με γεωμετρικά σχέδια ή ακόμη και animal prints πχ. με ένα άλογο, λιοντάρι, τίγρη επάνω θα φέρουν μία πιο ανάλαφρη διάθεση στο ντύσιμό σου. Συνδύασε το παιχνιδιάρικο πουλόβερ με mini φούστες σε Α γραμμή και με ψηλά παπούτσια για τις βραδινές εμφανίσεις ή με φλατ μπαλαρίνες για ένα πιο καθημερινό look. Θα είσαι so in fashion, girl.

3. Κράτησε τις ισορροπίες

D-Squared

Η ισορροπία είναι το πιο σημαντικό στοιχείο ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις. Αν σου αρέσει η ιδέα του πουλόβερ, μία pencil φούστα και ένα ζευγάρι ψηλές γόβες θα δώσουν και φινέτσα και στιλ χωρίς ούτε λεπτό να μοιάσεις υπερβολικά ντυμένη. Θυμήσου πως δεν υπάρχει περιορισμός στην ύφανση της φούστας σου αφού οι δερμάτινες pencil φούστες όπως και οι βελούδινες είναι μόνο δύο από τις επικρατέστερες επιλογές.

4. Eμπνεύσου από παλαιότερες δεκαετίες

Κάποια trends έρχονται κι έχουν έντονες επιρροές από παλαιότερες δεκαετίες. Αξίζει να ανατρέξεις σε φωτογραφίες από αγαπημένα fashion icons και να πάρεις πολλές ιδέες για το πως να φορέσεις την τάση. Η Marilyn Monroe όπως και η Audrey Hepburn, δύο γυναίκες με τελείως διαφορετικό σώμα και στιλ στο ντύσιμό τους επέλεξαν να συνδυάσουν τα ψηλόμεσα παντελόνια τους με μονόχρωμα ζιβάγκο. Γιατί δεν το κάνεις κι εσύ;

5. Συνδύασε το πουλόβερ σου με μακριές παντελόνες

Stella McCartney

Φόρεσε το πουλόβερ σου σε loose γραμμή κι από κάτω συνδύασέ το με μία παντελόνα. Αυτό το ντύσιμο θα μπορείς να το υποστηρίξεις από νωρίς το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ κι αν σου το επιτρέπει το μήκος του παντελονιού τότε σαφέστατα κι ένα ζευγάρι converse θα του προσθέσουν extra πόντους στιλ.

6. Παίξε με το ανδρόγυνο στιλ

Bottega Veneta

Το ανδρόγυνο στιλ για να γίνει δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις απαραίτητα κάποιο αντρικό αξεσουάρ. Επίλεξε ένα παντελόνι, συνδύασέ το με κομψό πουλοβεράκι και ένα ζευγάρι ψηλές μαύρες γόβες και θα είσαι ντυμένη με την τελευταία τάση της μόδας.

7. Επέλεξε oversized πουλόβερ με έντονα prints

Chanel

Μπορεί ο καιρός να μην επιτρέπει ακόμη πολύ "βαριές" επιλογές αλλά ένα πουλόβερ σε loose γραμμή αν το συνδυάσεις με ένα μαύρο κολάν ή ένα δερμάτινο κολάν ή ένα απλό παντελόνι θα είσαι απόλυτα updated. Aν θέλεις το μετατρέπεις σε φόρεμα, με ένα καλσόν από κάτω και θα κάνεις μια υπέροχη και πολύ μοντέρνα εμφάνιση.

Μη φοβάσαι τα oversized πλεκτά. Είναι πολύ στη μόδα και πάρα πολύ βολικά. Κι αν το "χειριστείς" σωστά μπορούν να γίνουν μία από τις πιο σέξι επιλογές.

8. Φόρεσε το πουλόβερ σε επαγγελματικά ραντεβού

Emilio Pucci

Ποιος είπες πως το πουλόβερ δεν μπορείς να το φορέσεις σε μία επαγγελματική συνάντηση; Όποιος κι αν το δήλωσε δεν σκέφτηκε πως ένα σε πολύ καλή ποιότητα πουλόβερ συνδυασμένο με υφασμάτινο παντελόνι και γόβες θα μπορέσει να στηρίξει κάθε επαγγελματική σου εμφάνιση.

9. Επέλεξε ζιβάγκο και φόρεσέ το με μακριές ή midi φούστες σε loose γραμμή

Chloe

Δεν είναι μόνο τα βαμβακερά πουλόβερ με πλεξίδες που είναι στη μόδα. Τα ζιβάγκο επιστρέφουν δυναμικά και οι οίκοι τα συνδυάζουν με φούστες μέχρι το γόνατο σε loose γραμμή. Ένας πολύ εύκολος συνδυασμός είναι να φορέσεις την μακριά φούστα που σίγουρα πήρες εδώ και καιρό με ένα πουλόβερ ζιβάγκο κι ένα ζευγάρι μοδάτα ankle boots ή ακόμη και biker boots για μέσα στην ημέρα σου.

10. Φόρεσε το επάνω από mini φορέματα και φούστες

Stella McCartney

Και φέτος το φόρεμα - πουκάμισο είναι της μόδας κι αν το συνδυάσεις με ένα πουλόβερ θα δεις πόσο εύκολα έχεις κάνει έναν στιλάτο συνδυασμό. Τόλμησε το πουλόβερ επάνω από φορέματα αλλά και φούστες και δεν θα χάσεις. Και κάπως έτσι, εκείνες οι φορές που κρύωνες και φορούσες πάνω από τα ρούχα σου ένα τυχαίο πλεκτό που βρέθηκε μπροστά σου  έγινε μόδα. Γιατί ένιωθες τόσο, μα τόσο ωραία... Και ασφαλής... Και ζεστή... Και σέξι...

Προσοχή! Δώσε ιδιαίτερη σημασία όταν αγοράζεις πουλόβερ στο σωστό νούμερο. Δοκίμασε πάντα κι ένα μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζεις. Ίσως "κάθεται" καλύτερα στις στιλιστικές σου αναζητήσεις. 

http://www.tlife.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ