2012-11-11 17:09:35
Φωτογραφία για Με πάθος και ατμόσφαιρα όπως με... Μπαρτσελόνα
Με επιθετικές βλέψεις, όπως αρμόζουν σε τέτοιου είδους ντέρμπι, ο Έβαλντ Λίνεν, κατεβάζει την ΑΕΚ που θα έχει για όπλο της τον κόσμο. Εκπλήξεις επιφυλάσσει η Original που ετοιμάζεται να δημιουργήσει απερίγραπτη ατμόσφαιρα για να ενισχύσει τους παίκτες

Στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ο Εβαλντ Λίνεν έριξε το βάρος περισσότερο στην άμυνα, καθώς το διάστημα για να δουλέψει επιπλέον αγωνιστικά στοιχεία, ενόψει των δύο ντέρμπι, ήταν ελάχιστο.

Ο ίδιος στις δηλώσεις παρουσίασης του είχε τονίσει, πως "θέλουμε δουλειά πολύ για να βγάλει η ομάδα τα δικά μου χαρακτηριστικά" και σε off the record συζήτηση μεταξύ άλλων είχε τονίσει πως "δυστυχώς η δυναμικότητα των αντιπάλων στα 3 από τα 4 ματς που έρχονται, δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ στον βαθμό που θέλω με όλες τις θέσεις 

Τα παραπάνω του λόγια, αποδείχτηκαν και στην πράξη, ειδικότερα στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Παρόμοια εικόνα και με τον Παναθηναϊκό, παρότι η διάθεση των παικτών του δικεφάλου, εξόργισε τον Γερμανό.


Υποδεχόμενος πλέον τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο Έβαλντ Λίνεν, δούλεψε διαφορετικά στο μυαλό του το παιχνίδι και στις τελευταίες δοκιμές δεν δίστασε να παίξει με 4-2-3-1 και να προσπαθήσει να χτυπήσει επιθετικά τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε με Κωνσταντόπουλο, Βλάχος (δεξί μπακ), Γιάγκο-Κουτρουμπής, Λαγός (αριστερό μπακ), Κορδέρο-Φέτσης στο κέντρο, Κοντοές (δεξί χαφ), Κατίδης (αριστερό χαφ), Γκερέιρο (επιτελικός) και Κατσικοκέρης.

Με μια πρώτη ανάγνωση, αυτή είναι η πιο επιθετική ενδεκάδα που έχει δοκιμάσει ο Γερμανός σε σχέση με τα πρώτα τρία ματς. Από την αρχή ο Ρότζερ για να φτιάχνει παιχνίδι, από την αρχή ο δραστήριος και πάντα επικίνδυνος Κατίδης, για πρώτη φορά ανέβασε τον Κοντοέ για να εκμεταλλευτεί την σέντρα του αλλά και τις διεισδύσεις του, ενώ και η τοποθέτηση του Λαγού στα μπακ, ενός παίκτη που μπορεί να απειλήσει (παλιά το έκανε) με την μπάλα στα πόδια.

ο ίδιο. Πρέπει πρώτα να ρίξω το βάρος στην άμυνα"

Όποιος δεν πάει ΟΑΚΑ θα χάσει

Τα αγωνιστικά πλάνα είναι έτοιμα, το ζήτημα όμως είναι και το τι θα κάνει ο κόσμος, γιατί ως γνωστών αυτή η ομάδα μεταμορφώνεται από την παρουσία και την στήριξη του κόσμου και τουλάχιστον εντός έδρας έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις της.

Για αυτό το ζήτημα λοιπόν, (του κόσμου), οι παίκτες του Λίνεν να είναι σίγουροι ότι τέτοια ατμόσφαιρα δεν θα έχουν ξαναζήσει. Στην κερκίδα θα βρίσκονται πάνω από 20000 κόσμου και η Original ετοιμάζει απίστευτες εκπλήξεις, θυμίζοντας ατμόσφαιρα Μπαρτσελόνα στην Νέα Φιλαδέλφεια... Μην λείψει λοιπόν κανείς!
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ