2012-11-11 17:32:46
Φωτογραφία για Άμα σε λένε Καραγκούνη…
Ο Θανάσης Καραγκούνης καθάρισε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική για τον Ατρόμητο. Ο μικρός σκόραρε κόντρα στον Πανιώνιο και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (1-0). Αγνώριστοι οι Νεοσμυρνιώτες.

Σούπερ ματς με φοβερό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι, "σούπα" από τις λίγες στο δεύτερο. Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με τον Καραγκούνη, ο οποίος σκόραρε και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του για δεύτερη σερί αγωνιστική (την προηγούμενη καθάρισε το ματσάκι με τον Πανθρακικό). Ο μικρός έπαιξε για πρώτη φορά βασικός φέτος και αποδεικνύει ότι αξίζει περισσότερης εμπιστοσύνης από τον Μπάγεβιτς.

Τώρα, στα του αγώνα. Το παρακάτω live του σκύλου τα λέει όλα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλό ρυθμό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο το ματς ήταν πολύ κακό και είδαμε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς αξιόλογες φάσεις.

Η ομάδα του Περιστερίου έπαιξε έξυπνα μετά από ένα σημείο και μετά και κράτησε εύκολα το προβάδισμα. Όσο για τον Πανιώνιο; Μακράν η χειρότερη φετινή εμφάνιση για την ομάδα του Ελευθερόπουλου. Καμία σχέση με τον Πανιώνιο που θαυμάσαμε τις προηγούμενες αγωνιστικές, με τα πιτσιρίκια της ομάδας της Νέας Σμύρνης να μην μπορούν να κάνουν ούτε τελική προσπάθεια μπροστά από την εστία του Ιτάνζ.

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ