2012-11-11 17:30:16
Φωτογραφία για Υπάρχει θέμα Λέτο στο λιμάνι;
Πολύ κοντά στην λύση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Λέτο σύμφωνα με τελευταία δημοσιέυματα.

 Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμούς τους τελευταίους 6 μήνες έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την Παιανία όμως και η ίδια η ΠΑΕ, δεν θα έλεγε όχι στο να απαλλαγεί από ένα τόσο μεγάλο για τα δεδομένα της συμβόλαιο, από τη στιγμή που δεν εισπράττει και ανάλογη ποδοσφαιρική συνεισφορά.

Κάπου εκεί έρχεται ο Ολυμπιακός. Οι ερθρόλευκοι ήταν αυτοί που εποχής Σωκράτη Κόκκαλη προτίμησαν να μην προχωρήσουν σε αγορά του παίκτη που στην πρώτη του θητεία στη Ελλάδα αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Λίβερπουλ στον Πειραιά.

Το ποσό που ζητάγανε τότε οι κόκκινοι, ήτοι 3,5 εκατομμύρια ευρώ κρίθηκε υπερβολικό και το θέμα έκλεισε. Η συνέχεια είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους μας. Αποκτήθηκε από τον ΠΑΟ, έκανε ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα τη δεύτερη σεζόν, αλλά η συνεχής καταπόνηση και οι λάθος χειρισμοί προσκόμισαν απανωτούς τραυματισμούς που ακόμα και σήμερα ταλαιπωρούν τον 26 χρονο άσσο.


Μια εκπηλκτική περσινή χρονιά με 15 γκολ σε 17 εμφανίσεις με να τον Λέτο να φαντάζει προσωρινά ως η μοναδική απειλή προς τον Ολυμπιακό και το τίτλο.

Ένας υγιής και παράλληλα "πράος" Λέτο, θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη, αν εξεταστεί αποκλειστικά η ποδοσφαιρική του ποιότητα, ξέχωρα από άσχημες συμπεριφορές, προκλητικές δηλώσεις και συμπεριφορές. Επιπροσθέτως ένας δωρεάν Λέτο, κάνει το πακέτο ακόμα πιο ελκυστικό.

Δεν είναι λίγοι που είναι αρνητικοί σε μια τέτοια προσέγγιση και ίσως δεν έχουν και πολύ άδικο. Μια τέτοια προσθήκη, πιθανόν να αποτελούσε βόμβα έτοιμη να εκραγεί και να ταράξει το ιδιαίτερο κλίμα των ερυθρόλευκων αποδυτηρίων.

Κάποιοι άλλοι θα επικαλούνταν το παράδειγμα Τζιμπούρ και το πόσο τελικά βγήκε ωφελημένος ο Ολυμπιακός. Μόνο δύο παρατηρήσεις. α) δεν υπάρχει πλέον ο ισορροπιστής Βαλβέρδε και β) ο Λέτο είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που κατάφερε να έρθει σε κόντρα με τον Βάσκο.

Θα μπορούσε ο Ζαρντίμ να τον διαχειριστεί και να εκμεταλλευτεί την δεδομένη ποιότητά του;

Αυτό είναι το ερώτημα.. όλα τ'αλλα είναι απλά συζητήσεις.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ