2012-11-11 18:22:03
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ: Πήρε...μπροστά ο Ατρόμητος: 1 - 0 τον Πανιώνιο
Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στη Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Ατρόμητος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με γκολ του Καραγκούνη στο 30΄ οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δείχνει να βρίσκει και πάλι το δρόμο της, καθώς μετά την επιτυχία επί του Πανθρακικού ήρθε το νέο «τρίποντο», αυτή την φορά κόντρα στον Πανιώνιο, που γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική του ήττα και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο, ο Καραμάνος σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά (30΄) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κούτσι έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη και δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο προσωπικό γκολ (είχε σκοράρει κι εναντίον του Πανθρακικού). Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αυλωνίτης είχε δοκάρι, αυτή την φορά για λογαριασμό του Πανιωνίου, που έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος και στο δεύτερο μέρος, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πίτου Γκαρσία στο 54΄ και δεν κινδύνεψε αμυντικά. Ο Πανιώνιος κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι οι γηπεδούχοι πήραν δίκαια τη νίκη.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ρώμη της ανήκει!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ρώμη της ανήκει!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ