2012-11-11 19:55:15
Φωτογραφία για Θα έρθουν και άλλα διπλά
Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στην Καβάλα, άγγιξε το triple double figure (με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 7 ασσίστ) και μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, χαρακτήρισε το παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ και δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια «Το ματς ήταν πολύ εντυπωσιακό. Τρία δεκάλεπτα οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ,  απολαύσαμε πολύ όμορφο θέαμα, ένα ανοικτό παιχνίδι με κοψίματα, καρφώματα και  εντυπωσιακές φάσεις. Ήταν μία διαφήμιση του μπάσκετ», είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Αλλάξαμε την άμυνά μας, παίξαμε πολύ καλά στο 1-3-1 και καλύψαμε το πικ εν ρολ στο χάι ποστ, στην κορυφή, κάτι που ήταν το δυνατό σημείο της Καβάλας κι από αυτό κρατήθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το σταματήσαμε και αλλάξαμε την ροή του παιχνιδιού. Είναι πολύ σημαντική νίκη για την ψυχολογία μας, είναι η πρώτη μας εκτός έδρας νίκη, θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι και η τελευταία μας εκτός έδρας νίκη».


Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την άμυνα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είπε… «Αν παίξεις αυτή την άμυνα από το πρώτο λεπτό, μπορεί να προσαρμοστεί ο αντίπαλος. Το τάιμινγκ ήταν το κατάλληλο, η Καβάλα δεν κατάφερε να προσαρμοστεί, δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι άλλαξε η ροή του αγώνα».

Ο καλαθοσφαιριστής της Καβάλας Bojan Kristevski δήλωσε: «Είχαμε πολύ καλό ξεκίνημα, αλλά όπως είδατε καθοριστικό για μας ήταν το τρίτο δεκάλεπτο. Αλλαξαν την άμυνά τους και δεν μπορέσαμε να αντεπεξέλθουμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
FlashBack Greek Song!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
FlashBack Greek Song!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ