2012-11-11 20:41:45
Φωτογραφία για Εσκασε σαν...φούσκα,παραιτούμενος
Την παραίτησή του υπέβαλε την Κυριακή ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δατσέρης, μετά το σάλο που προκάλεσε δήλωσή του στον Βήμα 99,5 ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι φούσκα της μεταπολίτευσης».

Την περασμένη Παρασκευή ο κ. Δατσέρης μιλώντας στον Βήμα 99,5 είχε δηλώσει: «Υπήρξε στην Μεταπολίτευση μια περίοδος γενικευμένης φούσκας στη χώρα. Το κόμμα που ιδρύθηκε στη Μεταπολίτευση, δημιούργησε τη Μεταπολίτευση και δημιουργήθηκε από τη Μεταπολίτευση. Ήταν και το ίδιο φούσκα. Το ΠΑΣΟΚ ήταν μια φούσκα της Μεταπολίτευσης».

Η δήλωσή του προκάλεσε σάλο στο ΠΑΣΟΚ, που ήδη βρίσκεται σε φάση αναταραχής.

«Ας σταματήσει επιτέλους η προσβολή και η υποτίμηση της ιστορίας και της διαχρονικής προσφοράς του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία αλλά και των χιλιάδων ανθρώπων που αγωνίστηκαν για 38 ολόκληρα χρόνια γι' αυτή την παράταξη» απάντησε ο Μιχάλης Καρχιμάκης, τελευταίος γραματέας του Κινήματος, σε σχόλιο του στο twitter.Οι δηλώσεις του κ. Δατσέρη προκάλεσαν έντονες εσωκομματικές συζητήσεις με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να απάντήσει μέσω του επισημου λογαριασμού του στο twitter ως εξής: «Το ΠΑΣΟΚ εκφράζεται μόνο απ' όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου και στην συνδιάσκεψη στις 6 Ιουλίου».


Παράλληλα, ο συνεργάτης του Ανδρέα Λοβέρδου, Ευθύμης Καρδαράς σχολίασε αρνητικά τις δηλώσεις του κ. Δατσέρη, τονίζοντας:

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σήμερα αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ φούσκα. Η μεταπολίτευση έχει σκοτεινές πλευρές που πρέπει να συντριβούν. Έχει όμως και τα θετικά της: τη δημιουργία της μεσαίας τάξης, την επάνοδο της δημοκρατίας που από το ’80 και μετά έγινε ολόπλευρη καθώς και την ένταξη της χώρας στην ΕΟΚ και στην Ευρωζώνη», ανέφερε ο συνεργάτης του πρώην υπουργού.

«Ανεξάρτητα από κόμματα, παρατάξεις και στάσεις, ανεξάρτητα από ό,τι έγινε και τι θα γίνει, αυτές οι πολιτικές θέσεις επειδή είναι ανιστόρητες είναι και απαράδεκτες, πρέπει να τις πάρουν πίσω», υπογράμμισε.
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ