2012-03-23 00:51:44
Φωτογραφία για Μοτοπορεία Αγανακτισμένων Μοτοσυκλετιστών Ελλαδας – Αττική [32η] – Facebook Event
Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν το Σάββατο 24/3/2012 την 32η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

Μια μέρα πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου θα συμμετάσχουμε στην Μαραθώνια Αντιμνημονιακή Πορεία που πραγματοποιείται από τον Τύμβο του Μαραθώνα προς το Καλλιμάρμαρο, μια ενωτική πρωτοβουλία πολλών κινημάτων για μια κίνηση αντίστασης και ανυπακοής.

Μια ενέργεια ειρηνική προκειμένου να εκφράσουμε με δημοκρατικό τρόπο την αντίθεσή μας τόσο στην χουντική πολιτική αυτών που μας κυβερνούν, όσο και στην οικονομική εξαθλίωση που μας επιβάλει ένα πολιτικό σύστημα που απαντά κάθε φορά με δακρυγόνα και χρήση βίας προς κάθε διαμαρτυρία και αντίδραση για την πορεία που έχει ήδη καθορίσει.

Θα συγκεντρωθούμε στις 12:30 στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα) και θα αναχωρήσουμε στις 13:00 για την πλατεία της Αγίας Παρασκευής προκειμένου να παραβρεθούμε στην εκδήλωση που διοργανώνεται εκεί και να αποτελέσουμε τον προπομπό της Μαραθώνιας Αντιμνημονιακής Πορείας για το υπόλοιπο της διαδρομής της προς το Καλλιμάρμαρο.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.

ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: http://tiny.cc/7d03aw

ΧΑΡΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ: http://g.co/maps/9pw6q
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ