2012-11-12 07:37:07
Φωτογραφία για Ραντεβού με Χολέμπας
Την Δευτέρα θα γίνει η κρίσιμη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Χοσέ Χολέμπας για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο διεθνής μπακ έχει κάνει ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, ενώ το βράδυ της Κυριακής πρόσθεσε στο ενεργητικό του ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αυτός είναι και ο λόγος που στο λιμάνι θέλουν να τελειώσουν το δυνατόν συντομότερο με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο παραμένει ως τώρα ανοιχτό.

Στις πρώτες επαφές εξάλλου των δύο πλευρών παρουσιάστηκε μία διαφορά στο οικονομικό, αλλά εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στο ραντεβού που θα γίνει σήμερα η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, σύμφωνα με την «Live Sport».

Κάκωση αλλά δεν ανησυχούν

Ο Χοσέ Χολέμπας έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό ντέρμπι με την Ένωση στο φινάλε του αγώνα, έπειτα από ένα χτύπημα που δέχτηκε. Η διάγνωση των γιατρών του Ολυμπιακού έκανε λόγο για κάκωση στην κνήμη, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν ανησυχούν για τον τραυματισμό του. Θεωρείται δεδομένο ότι δεν πρόκειται να λείψει ούτε από τον αγώνα με την Κέρκυρα την επόμενη αγωνιστική, ούτε φυσικά και από το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε που ακολουθεί, μιας και από την Τετάρτη αναμένεται να είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ήθελε αλλαγή ο Σάββας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ήθελε αλλαγή ο Σάββας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ