2012-11-12 08:33:39
Φωτογραφία για Δήμαρχοι απειλούν με ομαδικές παραιτήσεις!
Το αίτημα για ομαδικές παραιτήσεις δημάρχων και το αίτημα για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όσον αφορά τη... συνταγματικότητα της δημιουργίας Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, ήταν τα κύρια ζητήματα που τέθηκαν στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Μετά τη λήψη της συνεδρίασης, οπότε αποφασίστηκε η σύνταξη δυο ψηφισμάτων -ενός για την αναγκαιότητα δημιουργίας Παρατηρητηρίου και ενός για τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων- αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ πήγε στη Βουλή προκειμένου να συναντήσει τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Οι δήμαρχοι Νεάπολης - Συκεών Σ. Δανιηλίδης, Βέροιας Χ. Ουσουτζόγλου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λ. Κυρίζογλου επέμειναν και επιχειρηματολόγησαν εντόνως σε ό,τι αφορά την παραίτηση όλων των δημάρχων της χώρας και των Δημοτικών Συμβουλίων, με απόφαση των Δ.Σ.. Όπως μάλιστα επισήμαναν, οι ομαδικές παραιτήσεις δεν πρόκειται να επηρεάσουν τη λειτουργία των υπηρεσιών των δήμων και την εξυπηρέτηση των δημοτών.
ΑΠΕ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ