2012-11-12 08:35:03
Φωτογραφία για Έπιασαν φυγόποινο με ένα κιλό χασίς
Για να εκτελούσαν μια καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του αναζητούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έναν 32χρονο Έλληνα στα Γιαννιτσά της Πέλλας, αλλά... όταν τον συνέλαβαν στο σπίτι του βρήκαν μέσα σχεδόν ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης!

Ο ίδιος ο φυγόποινος παρέδωσε στους αστυνομικούς μία συσκευασία με 26 γραμμάρια κάνναβης, αλλά η έρευνα αποκάλυψε και άλλα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν μία συσκευασία με «φούντα» βάρους 726 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε άλλα 54 γραμμάρια και μία μεταλλική ταμπακιέρα με άλλα 52 γραμμάρια. Η ταμπακιέρα ανήκε σε έναν 30χρονο ο οποίος συνελήφθη λίγο αργότερα και οδηγήθηκε μαζί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Για να κλέψει ναρκωτικά χάπια διέρρηξε το φαρμακείο μιας 50χρονης στην Αριδαία Πέλλας ένας 41χρονος Έλληνας, αλλά με την ευκαιρία «βούτηξε» και ένα ζευγάρι… ανατομικές παντόφλες! Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν με 40 ναρκωτικά χάπια στην κατοχή του και ο 41χρονος τους υπέδειξε ένα σημείο πάνω στο βουνό όπου είχε κρύψει τις παντόφλες μαζί με 70 συσκευασίες φαρμακευτικών σκευασμάτων οι οποίες αποδόθηκαν στην φαρμακοποιό. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.


Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 70 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο κινητά και 94 ευρώ κατέσχεσαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στο σπίτι ενός 42χρονου στην Μεσσήνη και μαζί του συνέλαβαν για υπόθαλψη εγκληματία και την 38χρονη σύντροφό του από τη Βοσνία– Ερζεγοβίνη. Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΤΑ ΕΝΤΟΚΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΣΤΑ ΕΝΤΟΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ