2012-11-12 09:06:03
Φωτογραφία για Aποστέλλονται εκατοντάδες ειδοποιητήρια στην Ηλεία για οφειλές πάνω από 300 ευρώ
Στο «σφυρί» θα αρχίσουν να βγαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και στην Ηλεία, οι περιουσίες ιδιωτών που χρωστούν στην Εφορία καθώς ξεκινούν πλειστηριασμοί μετά την αποστολή ειδοποιητηρίων κατάσχεσης...που ήδη γίνεται κατά εκατοντάδες, προς τους πολίτες του Νομού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.Iliaoikonomia.gr, οι πλειστηριασμοί θα αφορούν κυρίως οφειλέτες που έχουν στην κατοχή τους περιουσία, που επεκτείνεται από την πρώτη κατοικία και άλλα «μέσα» πρώτης ανάγκης, τα οποία δεν επηρεάζουν άμεσα την επιβίωση εκείνων που χρωστούν στο κράτος!

Η αξιολόγηση για τις πράξεις των πλειστηριασμών εξάλλου θα γίνεται από τους επικεφαλής των ΔΟΥ , που με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν να δόσουν ένα τέλος στους επί σειρά ετών οφειλέτες, χωρίς να δημιουργηθούν ακραίες καταστάσεις για άτομα που με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση δεν θα πρέπει να απωλέσουν τα βασικά «εφόδια» για την επιβίωσή τους?


Αγωνία

Το συγκεκριμένο γεγονός ωστόσο δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και αγωνία σε χιλιάδες πολίτες και στο Νομό, οι οποίοι χρωστούν στην Εφορία και δε γνωρίζουν εάν συμπεριληφθούν με το συγκεκριμένο τρόπο «αξιολόγησης» , στην αναγκαστική εκποίηση περιουσιακών τους στοιχείων.

Ήδη καθημερινά αποστέλλεται μεγάλος αριθμός ειδοποιητηρίων για κατασχέσεις, για ποσά μεγαλύτερα των 300 ευρώ (!), με αποτέλεσμα κανένας να μη γνωρίζει εάν οι πλειστηριασμοί θα «χτυπήσουν» και τη δική του πόρτα!

Για το λόγο αυτό θα πρέπει οι αρμόδιοι των ΔΟΥ , οι οποίες πλέον συρρικνώνονται σε σημαντικό βαθμό, να ενημερώσουν επ? ακριβώς τις ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση και ποιοι είναι αυτοί οι οφειλέτες φορολογούμενοι, για τους οποίους πλέον χτυπάει το «καμπανάκι» των πλειστηριασμών.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ιστορία γραμμένη με... ψείρες!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ιστορία γραμμένη με... ψείρες!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ