2012-11-12 10:20:57
Φωτογραφία για Με αγάπη… για έναν καλύτερο κόσμο
Για 6η χρονιά η εκπομπή «Με Αγάπη» βρίσκεται με κάθε τρόπο στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη. Μας ενημερώνει για τις ξεχωριστές δράσεις που αναλαμβάνει και μας παρουσιάζει τρόπους ανιδιοτελούς προσφοράς.

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου η εκπομπή θα μας παρουσιάσει τη γιορτή που διοργάνωσε το Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης για τη στήριξη των ορφανών παιδιών της Ελλάδας.

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου θα ενημερωθούμε για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών ΣΟΣ, το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση της οικογένειας.

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου θα πληροφορηθούμε σχετικά με τον Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ο οποίος δημιουργήθηκε με σκοπό την παροχή Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου θα γνωρίσουμε τον Δεσμό. Στόχος του είναι να λειτουργήσει ως κομβικό σημείο στη διάθεση και στην αξιοποίηση περισσευούμενων προϊόντων, δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλεγγύης αντίδοτο στην ανθρωπιστική κρίση. Καθώς κάποιες φορές αν και θέλουμε να προσφέρουμε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, παιχνίδια και άλλα αντικείμενα, δεν γνωρίζουμε πού να απευθυνθούμε.

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου η εκπομπή «Με αγάπη» μας ενημερώνει για το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, ΠΡΟΝΟΗ. Σκοπός του κέντρου αυτού είναι κάθε παιδί και κάθε έφηβος να δημιουργεί υγιή και συγκροτημένη προσωπικότητα.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ