2012-11-12 10:35:35
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ
Η απογραφή των συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) ξεκίνησε σήμερα και διαρκέσει μέχρι τις 31/12/2012.

Η απογραφή είναι υποχρεωτική και απαιτείται η αυτοπρόσωπη παρουσία στο Πιστωτικό Ίδρυμα (Τράπεζα) ή ΕΛΤΑ, όπου τηρείται ο λογαριασμός του συνταξιούχου.

Ωστόσο, το αργότερο έως τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012, θα πρέπει οι συνταξιούχοι του ΟΑΕΕ, που δεν έχουν προσκομίσει Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) να προσέλθουν στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ για τη συμπλήρωσή τους.

Σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού τονίζεται ότι υποχρεωμένοι να προσέλθουν, είναι μόνο οι συνταξιούχοι για τους οποίους τα στοιχεία ΑΜΚΑ και ΑΦΜ, δεν αποτυπώνονται στο τελευταίο Ενημερωτικό Σημείωμα που έχει αποσταλεί και αφορά το γ΄ τρίμηνο του 2012. Τα στοιχεία αυτά αποτυπώνονται στο πάνω και δεξιό τμήμα του Σημειώματος.

Κατά την προσέλευσή τους στα γραφεία του ΟΑΕΕ, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν:

1. Το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος (ή βεβαίωση απόδοσης ΑΦΜ).

2. Οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο, από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ, (κάρτα κοινωνικής ασφάλισης ή βιβλιάριο υγείας ή επίδειξη γνωστοποίησης).

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ