2012-11-12 11:34:10
Φωτογραφία για ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Η ΠΙΕΣΗ
Βασικό μέλημα του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα, το τελευταίο διάστημα είναι να αφαιρέσει, στο βαθμό του δυνατού βέβαια, την τεράστια πίεση που νιώθουν οι παίκτες του.

Από την έναρξη της σεζόν οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, άλλωστε, δεν έχουν σταματήσει να υποστηρίζουν πως οι περσινοί τίτλοι, σε ελληνικό πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα, έχουν φέρει έξτρα άγχος στους παίκτες κι αυτό αποτελεί επιπλέον πρόβλημα σε μια ούτως ή άλλως απαιτητική χρονιά. Η διαχείριση της πίεσης που υφίσταται η ομάδα είναι ένα από τα ζητούμενα στον Ολυμπιακό, με τον Έλληνα τεχνικό να ρίχνει ιδιαίτερα βαρύτητα στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Στο Λιμάνι θέλουν να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο και το «διπλό» στο Μιλάνο επί της Αρμάνι, ώστε να μη φορτωθούν ξανά με πίεση οι ερυθρόλευκοι, εν όψει της αναμέτρηση της Παρασκευής (16/11) για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στη Βιτόρια κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Κάτι τέτοιο, άλλωστε, θα ήταν ο χειρότερος εχθρός πριν από μια τόσο σημαντική αναμέτρηση όπως αυτή με τους Βάσκους, οι οποίοι μετά την ήττα τους από τη Τσεντεβίτα την περασμένη εβδομάδα θέλουν οπωσδήποτε νίκη.


Οι πρωταθλητές μπορούν από σήμερα να συγκεντρωθούν πλήρως στην... επικίνδυνη αποστολή τους στη «Fernando Buesa Arena», αφού έβγαλαν με θετικό πρόσημο την αγωνιστική υποχρέωση που μεσολαβούσε χθες (11/11) για την Basket League ΟΠΑΠ, με αντίπαλο το Περιστέρι.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως, παρά τη νίκη προβλημάτισαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς δεν έδειξαν την απαιτούμενη διάρκεια στην απόδοσή τους και φαίνεται πως ο 47χρονος τεχνικός θα έχει πολλά πράγματα να επισημάνει στους παίκτες του τις επόμενες ημέρες, οπότε και θα κορυφωθεί η προετοιμασία τους για την Κάχα Λαμποράλ. Άλλωστε είναι δεδομένο πως υπάρχουν συγεκριμένοι τομείς του παιχνιδιού του Ολυμπιακού που χρειάζονται σημαντική δουλειά και βελτίωση.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ