2012-11-12 12:04:24
Φωτογραφία για Παναθηναϊκός: Σκέψεις αποδέσμευσης και για Κουίνσι, Σο
Η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού είναι προβληματική φέτος και η διοίκηση σκέφτεται τη μαζική εκκαθάριση του ρόστερ, με ονόματα έκπληξη να περιλαμβάνονται σε αυτή.

Η δυσαρέσκεια για τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και τους συχνούς του τραυματισμούς είναι δεδομένη και εξετάζεται το πώς θα λυθεί το συμβόλαιό του ακόμη και τον Ιανουάριο. Επίσης υπάρχουν σκέψεις για Λέτο, λόγω υψηλού συμβολαίου, Πετρόπουλο, αλλά και των Κουίνσι και Σο, όπως αναφέρει η «Live Sport».

Το όνομα του Γκανέζου μεσοεπιθετικού προκαλεί έκπληξη, με δεδομένη την προσπάθεια που καταβλήθηκε το καλοκαίρι για να συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, καθώς δεν έχει ξεφύγει από την μετριότητα όλης της ομάδας. Ο Φερέιρα δείχνει να έχει… μετανιώσει για την επιμονή του να παραμείνει στο ρόστερ, αφού δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο τους «πράσινους» φέτος.

Οσο για τον Πάπε Σο, ακόμη δεν έχει αγωνιστεί με το «τριφύλλι», ενώ η είδηση ήταν ότι την Παρασκευή προπονήθηκε για πρώτη φορά κανονικά. Ο Σενεγαλέζος αναμένεται να είναι έτοιμος σε δέκα περίπου μέρες και θα πρέπει να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις για να καταφέρει να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει εις βάρος του. Εξάλλου, τα 300.000 ευρώ που παίρνει ετησίως είναι πολλά για να μην αξιοποιούνται.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τιτίβισε ο Αλαφούζος
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Τιτίβισε" ο Αλαφούζος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ