2012-11-12 12:56:55
Φωτογραφία για Βελλίδης : «Βρεθήκαμε άδικα πίσω στο σκορ»
Ξεκάθαρος στις δηλώσεις του ο Μάρκος Βελλίδης. Ο 25χρονος τερματοφύλακας του Άρη θεωρεί πως το ματς κρίθηκε στο δεύτερο γκολ που ήταν αντικανονικό, όπως είπε, αλλά και στην άδικη αποβολή του Γκέσιου Ο πρωταγωνιστής του δευτέρου ημιχρόνου για τον Άρη, Μάρκος Βελλίδης με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ξεκαθάρισε πως το δεύτερο γκολ του αντιπάλου ήταν πέρα για πέρα άκυρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς περιμέναμε τον Λεβαδειακό να είναι δυνατός. Μπήκαμε στο ματς για δώσουμε όλο μας τον εαυτό αλλά δεν κάναμε αυτά που μας είπαν οι προπονητές. Μείναμε πολύ πίσω αρχικά και το πληρώσαμε με το πρώτο γκολ. Μετά βγήκαμε μπροστά και αντιδράσαμε όπως έπρεπε ισοφαρίζοντας το σκορ.

Στη συνέχεια όμως ήρθε γρήγορα το 2-1 με ένα γκολ που όλοι είδαμε πως το δεχτήκαμε. Από ένα άουτ που δεν δόθηκε υπέρ μας κέρδισε ο Λεβαδειακός κόρνερ, μετά ο παίκτης του Λεβαδειακού έκανε επιθετικό φάουλ, δεν δόθηκε ούτε αυτό και βρεθήκαμε άδικα πίσω στο σκορ».


Ο Βελλίδης και συνέχισε δίνοντας τα συγχαρητήρια του στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν: «Το ματς κρίθηκε στη φάση του δεύτερου γκολ και στην γρήγορο αποβολή στο δεύτερο ημίχρονο. Παρόλα αυτά και με δέκα παίκτες τα παιδιά δώσανε ότι είχαν και δεν είχαν για να ανατρέψουμε το σκορ. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που καταβάλανε. 

Οι έξι απουσίες σίγουρα παίξανε ρόλο καθώς σχεδόν όλοι έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα μέχρι τώρα αλλά όλοι όσοι τους αντικαταστήσανε δώσανε τα πάντα ώστε να αναπληρώσουν επάξια το κενό τους. Ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε και από το επιθυμητό αποτέλεσμα».
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ