2012-11-12 13:06:54
Φωτογραφία για Πάτρα: Κλείνει την Κυριακή το ένα ρεύμα της Ακτής Δυμαίων
Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων, ανακοινώνονται τα εξής:

-Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων επί της οδού Ακτής Δυμαίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Παπαφλέσσα και Μπουμπουλίνας (ρεύμα εισόδου προς Πάτρα), λόγω εργασιών συντήρησης του δρύφακτου (μπάρας) από συνεργείο της Διεύθυνσης Συντήρησης Γραμμής του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, οι οποίες θα εκτελεστούν την Κυριακή 11-11-2012 και ώρες από 07:00 π.μ. – 10:00 π.μ..

Τα αστικά λεωφορεία Νο 5 από Τσουκαλέϊκα προς κέντρο Πάτρας, καθώς και όλα τα υπεραστικά λεωφορεία για το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσουν οι εργασίες συντήρησης, θα ακολουθήσουν τη διαδρομή Ακτή Δυμαίων-Παπαφλέσσα-Κορίνθου-Γούναρη-Αγ. Ανδρέου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί των οδών Παπαφλέσσα και Μπουμπουλίνας θα διεξάγεται κανονικά.


-Η προσωρινή μερική παρεμπόδιση της κυκλοφορίας οχημάτων, εκ περιτροπής και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, επί των οδών που βρίσκονται εντός της περιοχής που περικλείεται από τις οδούς: Αχιλλέως – Καστελλόκαμπου –Χάλκης - Ελαφονήσου.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί του εναπομένοντος κάθε φορά τμήματος των ανωτέρω οδών θα διεξάγεται κανονικά.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν ανά τμήματα οδών εντός της ανωτέρω ευρύτερης περιοχής για το χρονικό διάστημα έως και τις 20/12/2012, λόγω εργασιών στα πλαίσια του έργου «Αποχέτευση λυμάτων Καστελλόκαμπου» της Δ.Ε.Υ.Α.Π..
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ