2012-11-12 14:00:21
Φωτογραφία για Βενιζέλος: Ζητάμε άμεση εκταμίευση της δόσης
"Η ψήφος στον κρατικό προϋπολογισμό επιβεβαιώνει τη δεδηλωμένη εμπιστοσύνη τη κυβέρνηση. Δίνει τη δυνατότητα στη χώρα να ολοκληρώσει την πολιτική διαπραγμάτευση για να φθάσουμε σε μια αξιόπιστη συμφωνία" επεσήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στη Βουλή.

Στην ομιλία του επί του νέου προϋπολογισμού, ο κ. Βενιζέλος επανέλαβε τα μηνύματα που έστειλε πριν λίγες μέρες, τόσο προς την κυβέρνηση όσο και προς την Ευρώπη τονίζοντας ότι "περιθώρια καθυστερήσεων δεν υπάρχουν".

"Ο αργός θάνατος της Ελλάδος είναι η οριστική διάλυση της Ευρώπης. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε. Δεν μπορεί τίποτα άλλο από δημοσιονομικής πλευράς να κάνουμε", τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε και πάλι άμεση καθαρή πολιτική λύση από τους Ευρωπαίους που δεν θα επιτρέπει, είπε, παράταση της εκκρεμότητας.

"Ζητάμε άμεση εκταμίευση όλων των ποσών των 31,5 δισεκ. συν 5 δισεκ. συν 8 δισεκ. ευρώ. Ζητάμε διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους μέχρι η Ελλάδα να μπορέσει να ανακάμψει", σημείωσε.


Μηνύματα έστειλε και προς το εσωτερικό του κόμματος του τονίζοντας μεταξύ άλλων: "Είμαι απόλυτα απελευθερωμένος από οποιαδήποτε σκοπιμότητα. Η επιλογή μου είναι εθνική. Αυτή θα κρατήσει όρθια την παράταξη. Είμαι ισχυρός και ως άτομο και ως ομάδα".

Παράλληλα, επιτέθηκε σε όσους επενδύουν "σε αδιέξοδη, ανεξέλεγκτη έκρηξη και στο χάος της χώρας", τονίζοντας ότι θα διαψευστούν. Αναφερόμενος ιδιαίτερα στον ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι η εκλογική έφοδος του τον Ιούνιο απέτυχε και πρόσθεσε ότι μετά την οριστική στροφή το μομέντουμ αυτό δεν θα το ξαναβρεί το ακροατήριο του.

"Δεν είστε καν της μόδας. Τώρα είναι η Χρυσή Αυγή", σημείωσε και πρόσθεσε: Πρέπει να σταματήσει η αδράνεια. Αυτό πρέπει να συμβεί τώρα.

Κάθε δισταγμός υπονομεύει το μέλλον της χώρας.
 Πηγή
logioshermes
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ