2012-03-23 04:30:07
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ!!
ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ... ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ "ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ"...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ" ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...

ΑΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ...

ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΡΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΗΡΘΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ SOCIAL-ΛΗΣΤΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ 3 Ή 4 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ, ΑΝ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΓΓΑΜΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΦΟΡΟ!!!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΓΑΜΟΥ... ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!!!

ΜΕΙΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟΥ, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΝΙΧΡΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ.

ΟΠΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑ!!! ΙΣΑ, ΙΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ "ΤΟΛΜΗΣΑΝ" ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ!!!

ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Ή ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!!!

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ...

Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ-ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ 4% ΣΕ 5%, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

Ο ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...

ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΙΧΡΕΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ, ΗΤΑΝ Ο ΕΥΚΟΛΗ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ", Ο ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΩΣΙΛΟΓΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... ΞΕΓΕΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

ΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ...

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ SOCIAL-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

ΟΠΟΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ!!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ "ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ "ΠΕΘΑΝΕΙ" Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ....

ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....

Ή ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ... ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ... ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, SOCIAL-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...

ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, SOCIAL-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ... ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ "ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ...

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ, SOCIAL-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...

ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ SOCIAL-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (SOCIAL-ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ!!!

ΣΑΪΝΗΣ Δ. ΧΡΗΣΤΟΣ

http://christossainis.blogspot.com/20
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ