2012-11-12 16:19:45
Φωτογραφία για 6ος παίκτης μας ο κόσμος
Ο  Λεωνίδας Κασελάκης στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Καβάλας και τόνισε πώς περιμένει σιγά-σιγά να γεμίσει και το "Παλατάκι". Αρχικά αναφέρθηκε στην σπουδαία νίκη μέσα στην Καβάλα:  «Ήταν μια μεγάλη η νίκη γιατί ήταν η πρώτη εκτός έδρας. Ήταν συνολική δουλειά από όλη την ομάδα. Υπήρχε ενέργεια και έγινε πολύ σημαντική προσπάθεια. Αλλά ας μην εστιαστούμε σε πρόσωπα. Η άμυνα μας στο 3 δεκάλεπτο άλλαξε, δε τους δώσαμε τα πικ εν ρολ και αυτό ήταν το κλειδί για να σταματήσουμε την ανάπτυξη της Καβάλας.»

Για τα σκαμπανεβάσματα που δείχνει φέτος η ομάδα:

«Είμαστε προβληματισμένοι από τα σκαμπανεβάσματα, αλλά είμαστε καινούργια ομάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος. Είναι δύσκολη η διαχείριση όταν είσαι καινούργια ομάδα. Ο κόουτς είναι έμπειρος αλλά έχει όρεξη μικρού παιδιού. Μας κάνει να θέλουμε να βελτιωθούμε περισσότερο. Μόνο μέσα από τη δουλειά μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι.»


Για το στόχο του φετινού ΠΑΟΚ:

«Δε βάζω μακροπρόθεσμους στόχους, κοιτάμε το ματς με τον Κολοσσό. Θέλουμε τη νίκη και βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά.

Φέτος γίνονται ωραία παιχνίδια και κάθε αντίπαλος είναι δυνατός. Θα είναι λάθος αν υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο.»

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στους φετινούς αγώνες της ομάδας μπάσκετ:

«Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε παραπάνω κόσμο στο «παλατάκι», αλλά και στη Δράμα και στη Καβάλα νιώσαμε πως όταν ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα. Είναι ο 6ος παίκτης, μας δίνει ενέργεια και δυναμική. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στο «παλατάκι». Μπορεί να δυναμώσει την ομάδα και να την ωθήσει να κάνει βήματα μπροστά. Θέλουμε να μας δώσει ώθηση ο κόσμος.»

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του φετινού ΠΑΟΚ:

«Αυτά φαίνονται στην πορεία. Το μειονέκτημα είναι πως δεν είμαστε ακόμα σταθεροί άλλα αυτό θα διαμορφωθεί στην πορεία. Το πλεονέκτημα είναι ότι υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και όλοι στην ομάδα είμαστε μια οικογένεια, από τους παίκτες μέχρι τον φροντιστή και προσπαθούμε για το καλό της ομάδας όταν είμαστε στο γήπεδο.»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ