2012-11-12 17:08:03
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ : ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στις 19:30 (Novasports3) τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίουστο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β Ομίλου του L.E.N. ChampionsLeague.

«Έχουμε μπροστά μας το δυσκολότερο, έως τώρα, παιχνίδι της περιόδου. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ενισχυθεί σημαντικά και προέρχεται από μία μεγάλη νίκη επί της Παρτιζάν. Είναι μία ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε αυτή την περίοδο. 

Μόνο καλό κάνουν στην ομάδα αναμετρήσεις αυτού του επιπέδου. Όπως σε κάθε μεγάλο παιχνίδι περιμένουμε πολύ κόσμο στο κολυμβητήριο. Είναι αυτονόητο ότι η παρουσία των φιλάθλων μας και η συμπαράστασή τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα. 

Αγωνιστικά θα πρέπει να μπούμε δυνατά και να έχουμε ισορροπία στο παιχνίδι μας μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Ελπίζω να γίνει ένας καλός αγώνας αντάξιος της αξίας των δύο ομάδων και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν» τόνισε στο www.olympiacos.org ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ., Γιάννης Φουντούλης.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ