2012-11-12 19:22:13
Φωτογραφία για Πάτρα: Θρήνος σήμερα το απόγευμα στην κηδεία της Ιουλίας Λυριτζή στην Κρήνη - Δάκρυα και παγωμάρα
Θρήνος και οδυρμός σήμερα το απόγευμα στην κηδεία της 27χρονης make up artist Ιουλίας Λυριτζή που έφυγε τόσο νωρίς χτυπημένη από τον καρκίνο, στην πιο τρυφερή της τρυφερή ηλικία. Συγγενείς και φίλοι της Ιουλίας απο την Αθήνα, όπου εργαζόταν αλλά και απο την Πάτρα όπου μεγάλωσε και όπου πέρασε τις τελεταίες ημέρες της σύντομης ζωής της ήταν εκεί και της είπαν σήμερα το απόγευμα στις 16.00 το τελευταίο αντίο στον Ι.Ν. Αγίων Πάντων Κρήνης στη Πάτρα.

Τραγικά πρόσωπα η μητέρα της αλλά και τα 4 αδέλφια της που αν και περίμεναν την δυσάρεστη εξελίξη λόγω της επιδείνωσης της υγείας της κοπελας που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, εξακολουθούσνα μέχρι το τέλος να ελπίζουν.

Μεταξύ άλλων διακριναμε τον αντιδήμαρχο του Δήμου Πατρέων Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, αλλά και την ιδιοκτήτρια του Πολύεδρου Όλγα Νικολοπούλου που πήγαν να αποχαιρετήσουν την μικρή Ιουλία.

Η άτυχη κοπέλα έδινε τον τελευταίο καιρό σκληρή μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος όσους την αγαπούσαν και πίστευαν στο ταλέντο της.


Η Ιουλία ήταν ένα κορίτσι, χαμογελαστό και εργατικό, με όρεξη για τη ζωή και όνειρα για το μέλλον.

Είχε μετακομίσει στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, όπου είχε σπουδάσει σε γνωστό ΙΕΚ και είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ελληνικής σώουμπιζ, δουλεύοντας ως make up artist σε σώου μόδας και άλλες εκδηλώσεις. Ώσπου ήρθε ο καρκίνος, η απομόνωση και η επιστροφή στην οικογένειά της στην Πάτρα.

Η Ιουλία Λυριτζή είχε χάσει τον πατέρα της όταν ήταν μόλις 6 ετων, ενώ στήριγμά της ήταν η μητέρα της Ανδριάννα και τα αδέλφια της Θεοφάνης, Θεοδώρα, Ελένη, Βλάσης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ