2012-11-12 19:18:11
Φωτογραφία για Επίθεση στον Λοβέρδο ετοιμάζουν οι Βενιζελικοί
Σε τεντωμένο σχοινί κινούνται πλέον οι σχέσεις Βενιζέλου-Λοβέρδου, με την επόμενη συνεδρίαση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ να φαντάζει ως πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών. Ο κ. Ε.Βενιζέλος φαίνεται να ελέγχει το μεγαλύτερο μέρος της Κ.Ο των 26 εναπομεινάντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα ο κ.Λοβέρδος μπορεί να υπολογίζει μόνο στη στήριξη του Χρήστου Αηδόνη, του Συμεών Κεδίκογλου και της κ. Θ.Τζάκρη και υπό προϋποθέσεις του κ. Δριβελέγκα.

Οι βενιζελικοί βουλευτές είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν πολύ σκληρά αν ο κ. Λοβέρδος αμφισβητήσει ανοιχτά τον κ. Βενιζέλο και θέσει θέμα ηγεσίας.

Στον Υπουργό Υγείας καταλογίζουν ότι όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα απείχε επιδεικτικά από τις συλλογικές λειτουργίες του ΠΑΣΟΚ και δεν είχε παραστεί σε καμία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και έρχεται τώρα, όψιμα, να ανοίξει θέμα ηγεσίας.

Επιπλέον, τον κατηγορούν ότι σε δημόσιες παρεμβάσεις του και στην παρουσίαση του βιβλίου του, ουσιαστικά απαξίωνε το ΠΑΣΟΚ ενώ εδώ και καιρό υπονομεύει την προοπτική του κόμματος.


Οι κ.κ Κουκουλόπουλος, Μανιάτης και Γρηγοράκος, είναι αυτοί που αναμένεται να πάρουν το λόγο και να απαντήσουν στον κ.Λοβέρδο ,αν επιχειρήσει να θέσει θέμα ηγεσίας.

Από την πλευρά του και γνωρίζοντας τους συσχετισμούς ο πρώην Υπουργός Υγείας προβληματίζεται έντονα για τα επόμενα βήματά του.

Ο κ.Λοβέρδος πιστεύει ότι η αναγέννηση της Κεντροαριστεράς απαιτεί τη συνένωση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜ.ΑΡ. σε ένα νέο σχηματισμό στα πλαίσια της Ιταλικής Ελιάς.

Σε αυτή την κατεύθυνση είναι αποφασισμένος να κινηθεί και δεν αποκλείεται να θέσει ευθέως το θέμα στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Αν οι αντιδράσεις είναι οξείες, δεν αποκλείεται να ανεξαρτητοποιηθεί, αναμένοντας ότι θα τον ακολουθήσουν 3 με 4 βουλευτές.
newsbomb
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ