2012-11-12 20:44:09
Φωτογραφία για Ο επικεφαλής της CIA που παραιτήθηκε είχε και δεύτερη ερωμένη;
Σάλο παγκόσμια έχει προκαλέσει η είδηση της παραίτησης του επικεφαλή της CIA Ντέιβιντ Πετρέους, επειδή αποκαλύφθηκε πως έχει ερωμένη… Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και πικάντικες καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα ο πρώην πρόεδρος ήταν πολύ ατακτούλης! Συγκεκριμένα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η είδηση πως η δεύτερη «ερωμένη», του Πετρέους, η 37χρονη Τζιλ Κέλεϊ, είναι αυτή που «έκαψε» τον άπιστο Και αυτό γιατί κατέφυγε στο FBI και διαμαρτυρήθηκε για απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα που λάμβανε από την άλλη ζηλιάρα ερωμένη, την Πόλα Μπρόντγουελ, με αποτέλεσμα έρθει στο φως η εξωσυζυγική σχέση του διευθυντή της CIA.

Η Κέλεϊ, που δηλώνει φίλη του απόστρατου στρατηγού και της οικογένειάς του, παρέδωσε τα μηνύματα τον περασμένο Μάιο στο FBI και μετά από έρευνες αποκαλύφθηκε πως αποστολέας του ήταν η βιογράφος του Πετρέους Πόλα Μπρόντγουελ, σύμφωνα με αξιωματούχους που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.


Από την έρευνα ήρθαν στο φως προσωπικά ηλεκτρονικά μηνύματα και η ερωτική σχέση ανάμεσα στον Πετρέους και την Μπρόντγουελ, γεγονός που οδήγησε την Παρασκευή τον διευθυντή της CIA σε παραίτηση.

Ta emails που εστάλησαν στην Κέλεϊ, την κατηγορούσαν ότι προσπαθεί να συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον Πετρέους, γράφει η εφημερίδα The Washington Post.

Η 37χρονη, κάτοικος της Τάμπα στη Φλόριντα, με ανακοίνωσή της επισημαίνει πως η ίδια και η οικογένειά της είναι φίλοι με τον Πετρέους και τη σύζυγό του για περισσότερα από πέντε χρόνια.

"Σεβόμαστε τον ίδιο και την οικογένειά του και επιθυμούμε το ίδιο για εμάς και τα τρία παιδιά μας", τονίζει στην ανακοίνωσή της η Κέλεϊ, η οποία δεν αναφέρει την εμπλοκή της στις έρευνες.

Η σχέση του Πετρέους με την Κέλεϊ ήταν πλατωνική, τονίζουν φίλοι της. "Είναι σαφές πως δεν υπήρξε τίποτε περισσότερο από μια φιλία", είπε ένας από τους φίλους της στο ABC News.

Ο 60χρονος Πετρέους παραδέχτηκε τη σχέση του με την 40χρονη Μπρόντγουελ στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και παραιτήθηκε.

Η σχέση τους άρχισε αρκετούς μήνες αφότου ο Πετρέους αποστρατεύτηκε και έληξε πριν από τέσσερις μήνες, διευκρίνισε ο πρώην εκπρόσωπος του στρατηγού Στιβ Μπόιλαν στο ABC News.

Σύμφωνα με πηγές της έρευνας, δεν έχουν βρεθεί μέχρι τώρα στοιχεία που να δείχνουν κάποια εγκληματική δραστηριότητα στην υπόθεση αυτή και τα απόρρητα έγγραφα που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Μπρόντγουελ δεν προέρχονται από τον Πετρέους, όπως τόνισε η ίδια και ο στρατηγός.

Η γερουσιαστής Ντιάν Φέινστάιν, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων δήλωσε χθες Κυριακή στο Fox News ότι επιθυμεί να διεξαχθεί έρευνα για το ποιος είναι ο λόγος που το FBI δεν ενημέρωσε τους ηγέτες του Κογκρέσου ότι ερευνά μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Πετρέους.

Η ίδια είπε ακόμα πως υπάρχουν ερωτήματα που εκκρεμούν σχετικά με το γιατί η έρευνα κρατήθηκε μυστική.

Ο Πετρέους θα κατέθετε στην επιτροπή σχετικά με τις επιθέσεις εναντίον του αμερικανικού προξενείο στη Βεγγάζη. Το καθήκον αυτό ανέλαβε τώρα ο Μάικλ Μόρελ, που εκτελεί από την Παρασκευή χρέη διευθυντή της CIA.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ