2012-03-23 06:54:04
Φωτογραφία για Αδυνατίστε πριν το καλοκαίρι
Μπείτε σε πρόγραμμα και χάστε τα περιττά κιλά προτού βγείτε στην παραλία. Γι’ αυτό χρειάζεται να γυμνάζεστε τουλάχιστον τριάντα λεπτά την ημέρα και... να χρησιμοποιείτε κρέμες περιποίησης σώματος, ιδίως κατά των ραγάδων, της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας.

Όπως λένε οι ειδικοί, πρέπει να εντάξετε στο πρόγραμμα διατροφής τρόφιμα από όλες τις ομάδες και να κάνετε συχνά και μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πρέπει επίσης να αποφεύγετε τα βαριά, λιπαρά και τηγανιτά φαγητά. Χρειάζεται να πίνετε αρκετά ποτήρια νερό και να τρώτε πολλά φρούτα. Μπορείτε, εάν ζητάτε γλυκό, να το αντικαταστήσετε με γλυκό του κουταλιού ή μέλι ή σοκολάτα υγείας.

Βέβαια η διατροφή φέρνει αποτελέσματα αλλά σε συνδυασμό με την άσκηση θα κάνετε τη… διαφορά. Γι’ αυτό προσπαθήστε να αφιερώσετε τριάντα με σαράντα λεπτά την ημέρα κάνοντας άσκηση. Μπορείτε, εάν σας κουράζει το γυμναστήριο, να περπατήσετε ή να κάνετε γρήγορο βάδισμα που βοηθά στην εκγύμναση των ποδιών, στην απώλεια θερμίδων, στη βελτίωση του αναπνευστικού, στη μείωση του ποσοστού εμφάνισης της οστεοπόρωσης κ.ά.

Εκτός των άλλων, μπορείτε να χρησιμοποιείται μία κρέμα κατά της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης και να τη βάζετε στο σώμα σας καθημερινά πρωί και βράδυ.

Τα αποτελέσματα θα είναι εμφανή εάν ακολουθήσετε το παραπάνω πρόγραμμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ